Sådan placeres dit billede på IMDB

Elementer, du har brug for

  • Foto af dig selv

  • Kreditkort

  • Computer

IMDB, forkortelse af Internet Movie Database, er blevet et vigtigt referenceværktøj til at finde information om underholdningsindustrien. Mens direktører, besætningsmedlemmer, rollebesætningsmedlemmer og producenter alle er opført på IMDB, bruges det primært til at finde skuespillere. Hvis du har tv- eller filmkreditter, skal du være opført på IMDB. Når du har kreditter der, kan du derefter føje dit foto til din fortegnelse, så folk kan vide, at det er dig, når de besøger din side.

Gå til din fortegnelsesside på IMDB. Du kan finde din side ved at søge efter dit navn.

Klik på firkanten "Tilføj billede" på din side. Denne firkant er placeret, hvor fotos normalt findes på IMDB-sider.

Vælg "Tilføj kun fotos" øverst til højre på siden, og klik derefter på "Kom godt i gang nu".

Log ind ved hjælp af din e-mail-adresse og adgangskode. Hvis du ikke allerede har IMDB-loginoplysninger, skal du registrere dig, før du uploader fotos.

Indtast dit professionelle navn i den angivne plads. En liste over mulige IMDB-profiler vises. Vælg din fortegnelse blandt valgene.

Upload dit foto. Det valgte foto skal være mindst 300 pixels bredt og højst 15 MB.

Føj en billedtekst, fotografkredit eller copyrightoplysninger til dit foto. Du kan vælge at lade disse felter være tomme.

Tilføj 2 ekstra fotos, hvis du ønsker det. IMDB-fototjeneste giver dig mulighed for at uploade op til 3 billeder for det årlige gebyr. Upload 3 billeder for at få den maksimale værdi for prisen. Du kan skifte fotos eller ændre dit primære fotovalg så mange gange du vil inden for året.

Vælg abonnementsniveau, og betal for dine fotolister. Det er $ 39,95 om året at liste fotos på IMDB. Hvis du ikke har nogen IMDB-kreditter, kan du også uploade dit CV og dermed oprette en IMDB-side til dig selv. Et årsabonnement med IMDB-fotos og genoptagelsesfortegnelser er $ 54,95. Du skal bruge et kreditkort til betaling.

Tips

Du skal forny dine billedabonnementer hvert år. Hvis du ikke gør det, fjernes dine fotos fra IMDB, når dit abonnement udløber. Hvis du har legitime IMDB-kreditter, er det ikke nødvendigt at uploade og betale for deres genoptagelsestjeneste. Underholdningspersonale ved, at disse genoptagelser og lister er betalt for, så de ikke har så meget vægt som legitime IMDB-sider.

Advarsler

Upload ikke gamle fotos til din IMDB-side. Du vil gerne have casting direktører, instruktører og andre fagfolk inden for underholdning til at genkende dig. Dit foto skal se ud som du gør i øjeblikket.