Sådan slukkes popup-blockereren i Safari til iPhone og iPad

De fleste iPhone- og iPad-brugere vil gerne aktivere popup-blockeringen i Safari til iOS for at forhindre irriterende popups og gener, men nogle gange blokerer den indbyggede Safari popup-blocker forkert og blokerer fejlagtigt en popup på et websted, hvor popup-brug er nødvendig for at webstedet kan fungere som det er beregnet. I disse situationer kan brugere vælge at deaktivere pop-up-blokkerne i Safari til iOS nemt, og det er lige så nemt at skifte funktionen igen igen.


Dette kan selvfølgelig sige, men medmindre du har en særlig grund til at deaktivere popup-blockereren i Safari til iOS, vil du sandsynligvis gerne lade funktionen være aktiveret (eller tænde den, hvis den er deaktiveret). Det er ret indlysende, når en popup-blokering forhindrer korrekt brug af et websted, så det er ikke rigtig et Safari-fejlfindingstrick, og der er ikke meget af et mysterium, der involverer popup-forebyggelse, der forstyrrer en websites funktionalitet. Det er også en god ide at genaktivere popup-blockeringen i Safari til iOS, når du er færdig med at bruge hvilket som helst websted, der kræves det, så du kan forhindre, at de mere irriterende typer popups vises i fremtiden.

Sådan deaktiveres (eller aktiveres) Safari Popup-blocker i iOS

Hvis du deaktiverer popup-blockeringen i iOS, tillader du, at popups vises i Safari. Hvis du aktiverer popup-blockeringen i iOS, forhindrer du popups i Safari. Her er den passende indstilling til at skifte efter behov:

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS og gå til "Safari"
  2. Under indstillingen Generelle Safari skal du skifte kontakten ved siden af ​​"Blok popup-vinduer" til OFF-positionen for at deaktivere popup-blockeringen eller ON-positionen for at aktivere popup-blockereren i Safari
  3. Tilbage til Safari og gennemse internettet som normalt, vil ændringen straks overføres

Du behøver ikke at genstarte eller genstarte Safari, bare ved at skifte til eller fra, vil det få en umiddelbar indflydelse på, om websites eller websider i Safari kan åbne et nyt popup-vindue i Safari på en iPhone, iPad eller iPod røre ved.

Husk at popup-vinduer næsten altid åbnes i Safari åbnes som en ny fane, hvilket betyder at de kan fås fra fanebladet, der ligner to overlappende firkanter.

Som nævnt vil de fleste brugere gerne lade popup-blockereren være aktiveret i iOS Safari. Men nogle gange er det en nødvendighed. Typisk sker en sådan situation på nogle finansielle hjemmesider og login-tjenester, ofte hvor en midlertidig pop-up vises som en gennemgang eller for at vise en vis type relevant information som en PDF, en rapport eller en godkendelse. Selvfølgelig, hvis du har popup-blockeringen aktiveret, når du forsøger at bruge en af ​​disse typer af websteder på en iPhone eller iPad, vil hjemmesiden normalt bare ikke fungere korrekt, og du vil ikke se de ønskede data.

Måske giver en fremtidig version af Safari til iOS enkelte websteder mulighed for at åbne pop op-vinduer efter behov, ligesom hvad der er muligt med Google Chrome på skrivebordet, men i mellemtiden kan du styre popup-blockereren og slukke for den igen og igen nemt gennem iOS-indstillinger på en Safari-gennemsynsoplevelse.