Forbedre lytning til musik i iTunes med 3 hurtige præferencejusteringer

Lytte til musik i iTunes kan forbedres betydeligt ved at tage et øjeblik til at foretage tre hurtige justeringer af præferencer. Aktivering af disse indstillinger tager et par sekunder og vil være gyldigt for både Mac OS X og Windows:

  • Åbn iTunes-indstillinger fra iTunes-menuen
  • Vælg fanen "Afspilning" og markér feltet for at aktivere "Crossfade Songs", "Sound Enhancer" og "Sound Check"

Navne er ret beskrivende, men hvis du spekulerer på, hvad hver mulighed gør en hurtig løbe gennem er nedenfor:

Crossfade Songs gør hver sang langsomt falsk i den næste sang, hvilket eliminerer huller mellem sangafspilning og sørger for en god kontinuerlig musikstrøm.

Sound Enhancer gør automatiske justeringer til bas og diskant, der kan have en rigtig god effekt, især for dem af os med billigere computerhøjttalere og ikke noget som AudioEngines. Tag dig tid til at omhyggeligt justere dette baseret på højttalere, der bruges til at opnå de bedste resultater.

Lydkontrol vil justere sangafspilningen, så hver sang afspilles på samme lydstyrke, en meget vigtig funktion for alle, der har revet ældre cd'er, der har tendens til at spille blødere end nyere album hentet fra iTunes eller andre steder. Dette kan også gøres yderligere på basis af en sang, hvis det er nødvendigt.

For de bedste resultater skal du bruge et par minutter til at lytte til musik, lytte efter forskellene med Sound Enhancer og justere skyderne i overensstemmelse hermed. Crossfade-skyderen er som standard indstillet til en temmelig god indstilling, men det kan også være sjovt at gå fuld 12 sekunder, hvis din musiksamling er ens nok til ikke at lyde ud af sted, der blander hver sang ind i hinanden. Det er også umagen værd at justere iTunes-equalizer til indstillinger, der er ret neutralt på tværs af alle sange.