Redsn0w 0.9.7b1 Download tilgængelig

Opdatering 3: Redsn0w 0.9.7b4 er nu tilgængelig og kræver ikke længere usbmux at igangsætte jailbreaket.

Opdatering 2: redsn0w 0.9.7b3 download er nu tilgængelig og giver yderligere stabilitet.

Opdatering: En nyere og mere stabil Redsn0w 0.9.7b2 er lige blevet frigivet. Det anbefales, at beta-testere bruger den version i stedet.

Den nyeste version af Redsn0w jailbreak er tilgængelig til download via iPhone Dev Team. Redsn0w 0.9.7b1 udgivelsen er det meget talte om ubundet jailbreak til iOS 4.2.1, hvilket betyder at du kan starte din iPhone uden at vedhæfte den til en computer med redsn0w kører, men det er meget en beta-udgivelse og bør være bruges kun af veteran jailbreakers, der vil hjælpe beta test frigivelsen.

Dev-teamet kalder denne betas backup metode "Jailbreak Monte", og beta'en gør det faktisk et spil chance, da ikke alle hardware kan bruge denne jailbreak. Redsn0w 0.9.7b1 virker kun til jailbreak iPhone 4, iPad og iPod touch, og kun hvis du har gemt dine iOS 4.2b3 SHSH blobs med Cydia. Hvis du stoler på ultrasn0w-låsen, kan du heller ikke bruge den nyeste Redsn0w 0.9.7b1, og du bliver nødt til at vente, indtil beta-perioden er overstået.

Download Redsn0w 0.9.7b1

Denne beta-udgivelse af redsn0w er i øjeblikket kun begrænset til Mac OS X-brugere:

  • Download nu (Mac)

Der er flere vigtige fejl i denne beta-version, især at Bluetooth-funktionaliteten er deaktiveret, og iPod musikafspilleren fungerer kun på 4G iPod touch i øjeblikket. Der er også rapporter om Springboard (program launcher) krasjer ofte og mange apps bliver ustabile. Denne udgivelse er bestemt ikke for svag af hjertet eller dem, der ikke er bekendt med jailbreak og restaurering processen.

Sørg for at sikkerhedskopiere din iPhone, iPad eller iPod touch, før du bruger redsn0w 0.9.7b1 og læs alle instruktioner.