Brug Indsæt og gå til Expedite Safari Webbrowsing på Mac

Safari for Mac har en dejlig lille kendt funktion, der gør det muligt at fremskynde processen med at besøge hjemmesider baseret på en webadresse, der er gemt i dit udklipsholder. Dette enkle trick hedder "Indsæt og gå", og du finder det kun under de rette forhold, herunder at have et webstedskæde i Macs udklipsholder, og hvis du er i URL-feltet og bruger et alternativt klik. Men på trods af at det er skjult, er det nemt at bruge og fungerer godt.

Lad os f.eks. Sige, at du har "http://osxdaily.com" gemt i dit udklipsholder, fra at kopiere denne webadresse fra hvor som helst - det være sig et dokument, et sted på nettet, en besked eller et andet sted. Du kan bruge Paste and Go-tricket til øjeblikkeligt at indlæse webstedet i Safari med en enkelt indsæt-handling i stedet for at indsætte webadressen i adresselinjen og derefter trykke på Retur-tasten for at indlæse websiden. Det fjerner i grunden en smule friktion ved at reducere et trin i processen, hvilket gør din browsing vaner med Safari på Mac lidt hurtigere.

Vær opmærksom på, at du skal bruge en moderne version af Mac OS eller Mac OS X med en moderne version af Safari, ældre versioner har ikke denne funktion. Forudsat at du holder dig opdateret med systemsoftwaren, så fungerer det her på Mac:

Sådan bruger du Indsæt og gå i Safari til Mac

  1. Brug standardkopiering til enhver webadresse til at kopiere den til udklipsholderen på en Mac (for eksempel vælg "http://osxdaily.com" og vælg File menu> Copy)
  2. Åbn Safari på Mac og klik derefter på URL-adresselinjen
  3. Højreklik (eller Control + Click) i adresselinjen og vælg "Indsæt og gå"
  4. URL'en fra udklipsholderen bliver straks indsat, og indlæsningen vil fortsætte som normalt

Det er det, hyggeligt og hurtigt!

Du har effektivt fjernet et trin med at indsætte webadressen og derefter trykke på Return / Enter-tasten for at fortsætte. Begge handlinger udføres samtidig med Paste and Go.

Bemærk, at "Indsæt og gå" -funktionen ikke vil være der, hvis en webadresse ikke for øjeblikket kopieres til udklipsholderen på Mac'en. Således skal du kopiere en URL til dit udklipsholder, før dette vil fungere i Safari.

Du kan fremskynde dette endnu mere, hvis du er bekendt med tastaturgenveje ved at trykke på Command + L i Safari for at vælge URL-linjen, og du kan endda lave din egen tastaturgenvej på Mac selv for at indsætte og gå, hvis du er interesseret i at have det som en tastetryk funktion.

Et lignende Paste and Go-trick findes også i moderne udgivelser af iOS, så hvis du nyder det på Mac'en, og du har en iPhone eller iPad, finder du også brug af samme teknik derovre. Og hvis du undrer dig, ja det gør det også med Universal Udklipsholder mellem iOS og Mac OS også.