Sådan Moon Jump i Borderlands

"Borderlands" er en sci-fi first-person shooter udviklet af Gearbox Software til Windows PC og Mac computersystemer og spilkonsolerne Microsoft Xbox 360 og Sony PlayStation 3. I "Borderlands" kan du udføre et "månespring", et spring med en højere spids end normalt er muligt ved at udnytte den kinetiske energi fra eksploderende granater, mens du hopper. Ud over at bruge granater kan du ændre konfigurationsindstillingerne for pc-versionen af ​​"Borderlands" for at sænke tyngdekraften i spillet, øge springhøjder og faldende faldhastigheder.

Grenade Moon Jump Instruktioner

Naviger din "Borderlands" -menu i spillet til lagerskærmen, og fjern alle aktuelt udstyrede granatændringer. Granatændringer ændrer granaternes egenskaber, og nogle granatændringer kan ikke producere den kinetiske energi, der er nødvendig for at øge springhøjder.

Kast en granat i en 15 til 30 graders vinkel nedad foran dig, og sprint til granatens landingssted. Kast ikke granaten i højere eller lavere vinkel, da granaten enten vil blive kastet for langt væk til at følge eller vil hoppe for højt til at månen hopper med.

Hop et halvt sekund inden granaten eksploderer. Din springhøjde øges med den kinetiske energi fra granatens eksplosion.

Gravity Settings Moon Jump Instruktioner

Åbn Windows Stifinder, og naviger til din "Borderlands" spilkatalog som valgt under installationsprocessen "Borderlands". Dobbeltklik på WillowGame-biblioteket, og dobbeltklik derefter på Config-biblioteket.

Dobbeltklik på konfigurationsfilen til DefaultGame.ini. DefaultGame.ini åbnes i Notesblok eller din computers standard tekstredigeringsprogram. Rul ned til DefaultGravityZ-indstillingen i afsnittet Engine.WorldInfo i DefaultGame.ini, og skift DefaultGravityZ-værdien fra -500 til -250. Gem filen DefaultGame.ini, og luk teksteditoren.

Start "Borderlands", og fortsæt et gemt spil, eller start et nyt spil. Din karakter hopper nu højere og falder langsommere.