iPhone Mini? Apple arbejder på mindre og billigere iPhone

Kunne en iPhone Mini debut i år? Ifølge Bloomberg er Apple indstillet på at afsløre en mindre iPhone-model i midten af ​​dette år, hvilket er omkring samtidig med, at iPhone 5-udgivelsesdatoen og WWDC 2011-konferencen forventes.

iPhone Mini: iPhone 4 Komponenter, 1/3 Mindre, $ 200

Når man henviser til en kilde, der har set en prototype, vil den mindre version af iPhone, som vi løst kalder iPhone Mini, være billigere og starte med $ 200 uden at kræve en servicekontrakt. Enheden siges at have komponenter fra den eksisterende iPhone 4, men være ca. 1/3 mindre end eksisterende modeller. Bloombergs kilde advarer om, at "introduktionen kan blive forsinket eller kasseret", og at ikke mange Apple-medarbejdere kender til projektet.

iPhone Mini & iPhone 5: Dual-Mode med Universal SIM?

Eventuelt relateret siger Bloomberg også, at Apple arbejder på dual-mode iPhones, hvilket gør det muligt for en enkelt enhed at arbejde på både GSM- og CDMA-netværk, ud over et Universal SIM-kort, der gør det muligt for iPhone-brugere at springe mellem forskellige GSM-netværk uden skifte simkort. En Universal SIM kan betyde, at iPhones, der bærer en sådan chip, ville være carrier agnostic, hvilket ville gøre iPhone-bæreren låse hackere irrelevante.

Bloomberg og iPhone rygter
Tidligere i år sagde Bloomberg, at de kommende iPhone 5 og iPad 2-modeller ville blive digitale tegnebøger gennem en indbygget NFC-chip.

Bloomberg bør generelt betragtes som en ret pålidelig kilde til Apple rygter. Sidste år forudsagde deres kilder nøjagtigt, at Verizon iPhone-meddelelsen ville være i januar 2011.