iPhone 5 Rumor Roundup

Hot af helbredelsen af ​​iPhone Mini og MacBook Air 3G rygter, der er endnu mere iPhone 5 rygter cirkulerende. Det seneste er et krav om, at iPhone 5, som den formodede iPhone Mini, vil omfatte en kant-til-kant 4 "skærm. Med så mange rygter at flyve rundt kan det være svært at holde styr på dem alle, så her er en hurtig liste.

iPhone 5 Rumor Roundup

  • iPhone 5-udgivelsesdato: 5. juni - antaget dato for WWDC 2011, når Apple typisk lancerer en ny iPhone.
  • iPhone 5 bliver din tegnebog med NFC chip - NFC ville gøre din iPhone til en digital tegnebog, den samme gælder også iPad 2.
  • En af de tre iPhone 5 prototyper har udvidet tastatur - MacGasm citerer et taiwansk websted med en noget pålidelig historie om produktlækage. Påstanden? At Apple har en fungerende prototype af en iPhone 5 med et slideout-tastatur.
  • iPhone 5 vil bruge 4G og 3G - 4G har hurtigere datahastigheder, men mindre dækningsområde, men det er ikke noget, fordi du stadig har 3G til at falde tilbage.
  • Fremtidige iPhones at have trådløs synkronisering via gratis MobileMe - igen er dette født fra iPhone Mini rumormill, men ville Apple ikke anvende det på iPhone 5 så godt?
  • Dual-core A5 ARM processor og forbedret GPU - delt med iPad 2 rygter, siger iPhone 5 at have meget af samme hardware, herunder en bedre CPU, GPU og hurtigere RAM.

Der er bestemt nogle flere, som jeg glemmer at inkludere her, eller med vilje forlader på grund af deres åbenlyse absurditet. Lad os vide, om vi mangler noget gigantisk vigtigt.