Udstyrslisten til et grundlæggende tv-studie

At oprette en grundskole-tv-station kan være en effektiv og sjov måde at bringe uddannelse til liv for studerende. De nødvendige færdigheder og disciplin til at planlægge, script, præsentere og teknisk producere en tv-udsendelse kan hjælpe studerende inden for andre læringsområder, såsom forståelse, læsefærdigheder, computergrafik og matematik. For at oprette en tv-station skal en grundskole have brug for grundlæggende udstyr til video, lyd, optagelse, belysning og redigering.

Studio og belysning

Skolen har brug for et rum til at huse tv-studiet og udstyret. Rummet skal være godt ventileret for at klare varmen fra studielamperne og bør indeholde masser af stikkontakter til alt tv-stationsudstyr. Studio-lys giver udsendelser et mere professionelt udseende, men moderne videokameraer fungerer også godt i naturlig eller standardbelysning.

Video

En tv-station på folkeskolen har brug for et eller to standard- eller high-definition videokameraer monteret på stativer eller, hvis kameraet skal bevæge sig under udsendelsen eller optagelsen, på dukker, der er hjulstativ.

Lyd

Håndholdte mikrofoner eller clip-on mikrofoner er et must for at sikre, at præsentanter, interviewere og interviewpersoner kan blive hørt ordentligt. Kameraoperatører har også brug for hovedtelefoner, der er knyttet til et intercom-system, for at give dem mulighed for at modtage instruktioner fra producenten eller instruktøren.

Optagelse og afspilning

Grundskolen bør investere i en DVD-afspiller til genafspilning af forindspillede emner og en DVD-optager til optagelse af studiets output. Skolen har brug for en af ​​hver for at tillade optagelse og afspilning samtidigt. DVD-udstyret opretter forbindelse til redigerings- og transmissionsudstyret.

Redigering og transmission

Et grundlæggende tv-studie kræver en lydmixer, en video-switcher og en grafikcomputer - en standard stationær pc eller bærbar computer, der kører et udsendt grafikprogram. Disse tre genstande forbinder for at danne centrum for skolens tv-station, så produktionsmedarbejdere kan vælge, mikse og redigere al video og lyd. Det sidste nødvendige udstyr er en RF (radiofrekvens) konverter til at transmittere studieoutputtet til resten af ​​skolen via dets kabelsystem.

Kabler

Skolen har brug for en række kabler til at forbinde alt studioudsendelsesudstyr, inklusive lydindgang, lydudgang, videoindgang, videoudgang, VGA (videografikarray) og RF-kabler. Kabeltilslutningstyper varierer afhængigt af studieudstyret.