Sådan bruges dubbingsfunktionen på en DVD-optager

Synkroniseringsfunktionen på DVD-optagere giver dig mulighed for at lave en kopi af DVD eller VHS-bånd på en DVD. Det hele afhænger af den slags DVD-optager, du har. Der er DVD-optagere med dobbelt dæk, som giver dig mulighed for at kopiere fra en DVD til en DVD; eller overfør videoer fra et VHS-bånd til en DVD (eller omvendt). Opbevaring af dine gamle hjemmefilm og andre sjældne videoer, optaget på VHS-bånd, på en DVD er nu næsten lige så simpelt som at trykke på en knap.

Brug af overspilningsfunktionen på din VCR / DVD-optager

Trin 1

Tænd din VCR / DVD-optager og tv.

Trin 2

Gå til din VCR / DVD-optagerens hovedmenu (dette kan kaldes en "Systemmenu" eller "Opsætningsmenu" afhængigt af det specifikke mærke på din VCR / DVD-optager).

Trin 3

Brug pileknapperne på din VCR / DVD-optagerens fjernbetjening til at rulle igennem og vælge indstillingerne "Dubbing" eller "Recording". Hvis du planlægger at overføre video fra et VHS-bånd til en DVD, skal du indstille din dubbing til "VCR til DVD." Hvis du planlægger at overføre video fra en DVD til et VHS-bånd, skal du indstille dubbing til "DVD til VCR." Gå ud af menuen.

Trin 4

Indsæt en tom DVD-R-disk i DVD-bakken (hvis du optager til en DVD); eller indsæt en tom VHS i videobåndoptageren (hvis du optager på en videokassette). Dette er dit optagemedium.

Trin 5

Indsæt den DVD, du vil kopiere, i DVD-bakken. eller indsæt det VHS-bånd, du vil kopiere, i videobåndoptageren. Dette er dit kildemedium.

Trin 6

Indstil kilden på din VCR / DVD-optager, så den svarer til dit kildemedium (tryk på "VCR", hvis din kilde er et VHS-bånd; tryk på "DVD", hvis din kilde er en DVD-disk). Cue din DVD eller videobånd til det sted, hvor du vil starte din dub.

Trin 7

Indstil kilden på din VCR / DVD-optager, så den svarer til dit optagemedium. Vælg din optagehastighed (SP, LP eller SLP, for eksempel).

Trin 8

Tryk på "Dub" på din VCR / DVD-optagerens fjernbetjening for at begynde dubbingen. Hvis din VCR / DVD-optager ikke har en "dub" -knap på fjernbetjeningen, kan denne handling muligvis udføres ved at trykke på "OK" i stedet. Hvis du er i tvivl, skal du konsultere din brugervejledning.

Tryk på stop, når din dub er afsluttet. Hvis du optager på en DVD, skal du ikke glemme at færdiggøre din disk, så den kan læses for andre DVD-afspillere.