Sådan ser du HGTV uden kabelservice

HGTV, eller hjemmet og haven fjernsyn, producerer boligindretning og havearbejde til kabel. Flere af disse shows, der går flere år tilbage, kan ses online. Afhængigt af kilden skal du have mulighed for at se på dit fjernsyn via DVD, på din computer med en direkte download eller på en mobilenhed.

Gå til FindInternetTV.com, og skriv "HGTV" i søgefeltet. Resultaterne giver flere linkindstillinger til andre websteder, hvor du kan se et udvalg af HGTV-shows online. Følg linkene for at vælge dit valg af show, sæson og episode.

Opret en konto med Netflix.com. Med Netflix kan du vælge at få visse HGTV-episoder leveret til dit hjem på DVD eller downloadet til din computer til visning, når de bliver tilgængelige.

Se fra din computer nogle komplette episoder, der er tilgængelige på HGTV.com. Naviger til valgene fra den primære HGTV.com-webside ved at klikke på "På TV" og derefter vælge "Fuld episoder." Klik på "Se hele episoden" ud for den serie, du vil se for at streame showet direkte til din computer med det samme.