Hvordan omdanner jeg mine stillbilleder til en DVD?

Udskrivning og deling af stillbilleder kan koste hundreder af dollars, hvis du vil give kopier til din familie og familie. Men at brænde tusindvis af billeder til en enkelt DVD gør processen meget nemmere og billigere. Der er flere måder at gøre stillbilleder til en DVD, men en af ​​de mest kreative og visuelt tiltalende er et video diasshow. Video diasshow er kompatible med de fleste DVD-afspillere, og flere typer software kan bruges til at fremstille dem.

Trin 1

Organiser dine fotos. Find ud af, hvordan du vil præsentere billederne i et diasshow. Organisering kan tage noget tid, men hvis du gør denne proces, er resten af ​​processen meget hurtigere og giver mindre plads til fejl, som glemte billeder eller gentagne billeder.

Trin 2

Start et nyt slideshow-redigeringsprojekt. Du kan bruge fotospecifik software som Polaroid Memory Suite, Proshow Gold eller en hvilken som helst almindelig videoredigerer. For eksempel accepterer Windows Movie Maker og Adobe Premiere Pro begge flere billedformater som GIF, JPEG og BMP.

Trin 3

Opret en ny "Folder" og "Bin" for at importere dine fotos. Hvis du har separate fotomapper til organisering, skal du bare importere hele fotomappen til projektet.

Trin 4

Gå ind i softwarepræferencer, og indstil en "Photo Time Length". Standardindstillinger afspiller normalt fotos i fem sekunder, men du kan forkorte dette eller udvide det til enhver tid.

Trin 5

Træk hvert foto ind i redigeringstidslinjen. Hvis du ved et uheld trækker et foto i den forkerte rækkefølge, skal du blot trække og slippe andre fotos før eller efter det foto, du har sat i den forkerte rækkefølge.

Trin 6

Tilføj overgange mellem hvert foto. Når den endelige video oprettes, kan et spring mellem fotos se akavet ud, så en simpel krydsfade vil tilføje en mere beroligende effekt til fotos. Du kan også prøve andre specialeffektovergange som "Page Wrap", "Push" og "Explode." Hver videoredigerer leveres med forskellige standardovergange.

Trin 7

Føj et musikalsk spor til lysbilledshowet. Hvis det er til personlig brug, kan du bruge en hvilken som helst sang, du ønsker. Men hvis lysbilledshowet er til offentlig forestilling eller til salg, skal du bruge royaltyfri musik (se Ressourcer nedenfor).

Geng den sidste video til diasshow. Brug AVI- eller MPEG-videoformaterne for at få de bedste resultater. Hvis dit program har et indbygget DVD-brændingssystem, kan du brænde filerne direkte på DVD. Hvis den ikke gør det, skal du importere den færdige video til et dvd-brændingssoftware og lave så mange kopier, som du har brug for.