Sådan styrkes Wifi-signaler med en Wifi-repeater og antenner

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til et Wi-Fi-hotspot, dit trådløse hjemmenetværk eller en anden persons netværk, f.eks. I en RV-park, er der et par forskellige måder at booste signalet på.

Flyt din router eller trådløse adapter. Du kan booste et signal fra et Wi-Fi-netværk ved at tilføje en Wi-Fi-repeater, tilføje en high-gain Wi-Fi-antenne i den modtagende ende eller booste signalet fra routeren, hvorfra signalet stammer. Først, hvis du har et hjemmenetværk, skal du placere din router så højt som muligt, f.eks. På en hylde på hovedniveau, og se om det forbedrer signalet i hele huset. Du kan også købe en ekstern antenne til de fleste routermærker. Hvis du tilføjer en ekstern, udendørs antenne til din router, øger du rækkevidden for dit hjemmenetværk. Dette er muligvis ikke ønsket, hvis du er bekymret for, at nogen hacker dit netværk. Dette kan dog være en acceptabel løsning til at dække en stor kontorbygning eller et lager, en gård eller en RV-park, hvor du giver adgang.

Tilføj en high-gain Wi-Fi-antenne i den modtagende ende. Disse fås med gevinster op til 38 decibel. Du monterer dem typisk uden for hjemmet på en stang og retter dem i retning af det Wi-Fi-netværk, du vil oprette forbindelse til. Mange passagerer i fritidsbiler og truckere bruger disse til at oprette forbindelse til trådløse adgangspunkter, der kan være op til en kilometer væk.

Forøg Wi-Fi-rækkevidden i dit hjem med en Wi-Fi-repeater. Disse samler signalerne fra dit Wi-Fi-hjemmenetværk og sender dem igen. Du placerer normalt en Wi-Fi-repeater halvvejs mellem din computer og routeren. For eksempel, hvis routeren er placeret i køkkenet i den fjerne ende af huset, skal du placere Wi-Fi-repeateren i et midtpunkt i hjemmet for at distribuere et bedre signal på alle områder.

Advarsler

Når du øger dit Wi-Fi-hjemmenetværk, skal du aktivere dine sikkerhedsindstillinger. Aktivér WEP eller lignende krypteringsnøgler, der forhindrer andre i at stjæle dit Wi-Fi.

Kontakt producenten af ​​din router eller trådløse adapter for kompatible high-gain antenner, der ikke overtræder Federal Communications Commission's regler.