Sådan udskrives en check med Linux

Kontroludskrivning er en af ​​de mest grundlæggende og ofte anvendte funktioner i en finansiel softwarepakke til virksomheder i alle størrelser. Der findes mange populære alt-i-en-bogførings- og kontroludskrivningsløsninger til Windows-systemer. Men for virksomheder, der af en eller anden grund har brug for at køre Linux-baserede computersystemer, kan det være svært at finde (og bruge) den rigtige software.

Trin 1

Installer og konfigurer GnuCash-software til Linux. Dette er et gratis program. Se Referencer for et link til detaljerede installationsinstruktioner. Mange Linux-distributioner inkluderer allerede GnuCash, men det er muligvis ikke installeret som standard afhængigt af hvilken form for Linux du kører.

Trin 2

Start GnuCash. Du vil være på hovedmodulet "Kontoregister", hvor checkudskrivningsprocessen starter.

Trin 3

Opret en ny transaktion, der afspejler betalingsmodtager, beløb, dato osv. For den check, du vil oprette. En enkel måde at oprette en ny transaktion på er at forblive i standardkontovisningsvisningen og blot indtaste transaktionsoplysningerne i en tom linje i registervinduet.

Trin 4

Vælg den nye transaktion; gå derefter til menuen "File" og vælg "Print Check".

Trin 5

Vælg grundlæggende udskrivningsindstillinger på standardfanen "Indstillinger". Skift til den anden fane giver dig mulighed for at tilpasse formatet på dine udskrevne checks udførligt (selv til det punkt, at du potentielt kan oprette checks, der ikke opfylder bankstandarder). Dette er valgfrit og anbefales ikke til førstegangsbrugere.

Trin 6

Udskriv checken til printeren efter eget valg. Hvis du udskriver enkeltchecks pr. Side på tomme blanke, skal du konfigurere printerens papirindstillinger efter behov. For specifikke problemer med printeropsætning henvises til printerens dokumentation eller producentens websted. For en gyldig kontrol skal du have en dedikeret MICR-printer eller en laserprinter udstyret med speciel MICR-toner. (MICR står for "magnetisk blæk karaktergenkendelse", som er teknologien, der gør det muligt for bankscannere og salgssteder at hurtigt og præcist læse en checks routing og kontooplysninger.)

Undersøg din check. Hvis det ikke opfylder dine behov, skal du gå tilbage til udskrivningsdialogen og foretage mindre justeringer på fanen Tilpassede indstillinger, før du udskriver igen. Se GnuCash-dokumentationen efter behov. Ødelæg den første udskrift, når du har oprettet en passende erstatning.