Aktiver Siri "Raise to Speak" for at høre kommandoresponser via Ear Speaker

Siri standardiserer at tale responser tilbage gennem højttalerne på iPhone og iPad, og ofte ret højt på det. Selvom du kan styre Siri's lydstyrke uafhængigt af generelle system lydniveauer, er det ikke meget af en løsning, hvis du har lyst til at høre svar fra Siri. Dette gøres værre i overfyldte situationer eller områder med stor baggrundsstøj, fordi du hører et svar, du er nødt til at indstille volumen ret højt, hvilket har den uønskede bivirkning af blæsningsresponser til verden og også sandsynligvis irriterende dem omkring dig.

En glimrende løsning på dette er at bruge Siri i, hvad jeg kan lide at kalde "diskret tilstand", som sætter Siri til at tale svar gennem ørehøjttaleren, når nærhedsføleren registrerer, at iPhone er blevet holdt op og placeret tæt på øret. Funktionen hedder "Hæve til tale", og i praksis gør det Siri smart nok til at vide, hvornår man kun kan spille svar gennem øretelefonerne på samme måde som du hører telefonopkald.

Tænd for "Hæv for at tale" for at bruge Siri diskret gennem ørehøjttalere

Denne funktion understøttes kun på iPhone (i det mindste i det mindste):

  • Åbn Indstillinger og gå til "General" og vælg derefter "Siri"
  • Indstil "Hæv til Tal" til ON ved at vende omskifteren

Indstillingen er øjeblikkelig tilgængelig, og du kan prøve det ved at bringe iPhone op til øret, som om du skulle tale på telefonen, hvilket bliver et middel til at indkalde Siri. Det er helt indlysende, da du hører den velkendte dobbeltpinglyd - selvom du spillede igennem de øverste højttalere i stedet - hvilket indikerer, at du kan udstede en kommando. Så længe iPhone løbende holdes op til øret, bliver svaret talt gennem øretelefonen. På den anden side, hvis du trækker iPhone væk fra øret efter udstedelsen af ​​den oprindelige kommando, kommer svaret gennem standardhøjttalerne nederst på enheden. På nogen måde har denne indstilling ingen effekt på at kalde Siri gennem de traditionelle metoder til langvarigt at trykke på Home-knappen, og de vil fortsætte med at arbejde som forventet.

Alternativt, hvis du har et par Apples berømte hvide øretelefoner med dig, kan Siri bruges udelukkende via hovedtelefoner og øretelefoner, hvilket giver endnu mere skøn fra svar, der bliver hørt af omverdenen. Du skal selvfølgelig stadig mundtligt tale et spørgsmål eller en kommando dog, fordi der på dette tidspunkt ikke findes nogen tekstbaseret interaktion med Siri ud over redigering af kommandostyper og korrektioner.