Spring mellem Spotlight Search Result Kategorier i Mac OS X

Spotlight på Mac'en søger gennem mange forskellige filtyper og mapper for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter, men hvis Spotlight finder flere kampe på tværs af forskellige kategorier, kan du se søgeresultaterne, der returneres under hver respektive kategoriliste.

Mens mange Mac-brugere vil bruge markøren til at klikke på det ønskede resultat, bruger nogle mere avancerede brugere piletasterne til at navigere i Spotlight-søgeresultaterne. Dette tip er en forlængelse af sidstnævnte trick, så du hurtigt kan navigere gennem Spotlight-søgeresultater ved at hoppe til forskellige kategorier i Spotlight-resultatvinduet.

Dette trick for hurtigt at flytte mellem Spotlight resultatafsnit er ret lige frem, her er hvad du skal gøre:

  • Når du er i et Spotlight-søgeresultatskærmbillede med flere resultatkategorier, skal du holde kommandotasten nede, mens du bruger op- og nedpilene til øjeblikkeligt at springe til den næste kategori af søgeresultater

For eksempel, hvis du er på den øverste liste ved første søgning:

Hvis du holder kommandotasten nede og trykker på pil ned et par gange, hopper du ned flere kategorier frem for at skulle vade gennem eller vælge de enkelte resultater.

Prøv det selv ved at søge efter noget, der kan have flere kategorier resultater. Afhængigt af hvordan du har arrangeret Spotlight-søgeresultatkategorierne, kan dine øverste resultatkategorier se anderledes ud end skærmbillederne her.

Dette virker med resultater i Spotlight-menuen. Hold kun kommandotasten nede med op- og nedpilen for at få den bredere kategori til at springe gennem Spotlight-søgeresultaterne.

Dette er et af mange gode tricks til Spotlight, gå ikke glip af vores Spotlight tips sektion til både iOS og Mac, og sørg for at tjekke nogle fantastiske Spotlight-søgetricks til de nyeste versioner af Mac OS X.