Sådan fejlfindes en Motorola H720 Bluetooth

Motorola H720 Bluetooth-headset er et andet generations Bluetooth-headset designet til at arbejde med Bluetooth-kompatible enheder som mobiltelefoner, computere og videospilkonsoller. H720 er designet til let at oprette forbindelse til enhver Bluetooth-kompatibel enhed og producere en pålidelig forbindelse. Men hvis du har problemer med dette headset, kan du tage flere trin for at foretage fejlfinding af almindelige problemer.

Trin 1

Par headsettet med enheden igen. Hvis det er længe siden, du har brugt H720-headsettet, er det muligvis ikke synkroniseret med den enhed, du bruger det med. Dette kan let afhjælpes ved at starte parringstilstand på headsettet (ved at trykke på den store knap på ydersiden af ​​headsettet) og vente, indtil lyset på headsettet bliver lilla. Sæt derefter den enhed, du håber at bruge headsettet med, i parringstilstand, og vent, indtil enhederne finder hinanden.

Trin 2

Oplad headsettet helt. Hvis telefonen ikke går i parringstilstand, har den muligvis ikke nok strøm til at afslutte handlingen. Tilslut headsettet til lysnetadapteren, og vent derefter, indtil der kommer et fast lys fra headsettet (hvilket indikerer fuld opladning), og prøv at parre headsettet igen.

Sørg for, at den enhed, du prøver at parre headsettet med, er kompatibel. Da H720 er en anden generation af Bluetooth-enhed, er den inkompatibel med enheder, der kan parres med enheder, der overholder 1.0 Bluetooth-standarden. Se din enheds brugervejledning for detaljer om kompatibilitet.