Sådan får du et "Wheel of Fortune" Spin ID-nummer

Hvis du er klar til at vinde penge på "Wheel of Fortune" uden at forlade hjemmet, kan du tilmelde dig et Spin ID-nummer, som vises hver aften i tv-showet. Deltag i Wheel Watcher's Club for at få dit gratis spin-ID. Tilmeld dig hjemmesiden ved hjælp af udfyldningsformularen eller tilmeld dig via Facebook. Når du har registreret dig, skal du bekræfte din e-mail-adresse og derefter kontrollere igen hver dag for at se, om du har vundet.

Registrer dig på hjemmesiden

Åbn registreringshjulet "Wheel of Fortune" Wheel Watchers Club. Du skal udfylde følgende oplysninger: navn, adresse, e-mail, fødselsdato, køn, telefon og mobiltelefon. Indtast en adgangskode, vælg et sikkerhedsspørgsmål, og skriv svaret. Klik på vilkårene og fortrolighedspolitikken, og gennemgå dem. Accepter betingelserne, og skriv captcha-koden for at vise, at du er en rigtig person og ikke et computerprogram. Udfyld dine præferencer for e-mailunderretning. Klik på knappen "Registrer".

Tilmeld dig Facebook

Hvis du er tilmeldt Facebook, kan du registrere dig ved hjælp af din konto. Gå til registreringssiden for Wheel Watcher's Club. Klik på knappen, der siger "Tilmeld dig Facebook." Der vil være en pop op-boks, der spørger, om "Wheel of Fortune" -sitet kan få adgang til dine Facebook-oplysninger. Klik på "OK". Dette tillader ikke "Wheel of Fortune" at sende til din side; det giver bare de nødvendige oplysninger til at registrere.

Bekræft din e-mail-adresse

Hvis du tilmelder dig på "Wheel of Fortune" -siden via formularen, får du en bekræftelses-e-mail på den konto, hvis adresse du indtastede, da du udfyldte formularen. Hvis du tilmelder dig via Facebook, skal du kontrollere den e-mail-konto, der er knyttet til din Facebook-konto. Klik på linket, der fortæller dig at bekræfte din konto. Hvis du ikke får e-mailen inden for få minutter, skal du kontrollere din spam-mappe, eller hvis din e-mail-konto har faner, skal du se under "opdateringer" eller "kampagner". De officielle regler siger, at det kan tage op til 24 timer, før e-mailen ankommer. Du modtager dit spin-id i en e-mail.

Vindende penge

Se "Wheel of Fortune" for at se, om dit id kommer op på programmet. Log ind på Wheel Watchers Club-webstedet ved hjælp af den e-mail, du har registreret dig og din adgangskode. Du kan kontrollere, hvad nummeret er der. Indtast dit Spin ID-nummer, Wheel Watchers Club-bruger-id og adgangskode. Hvis du er vinder, bliver du bedt om at bekræfte dine kontaktoplysninger, og en "Wheel of Fortune" -repræsentant ringer til dig.