Vil du have en gratis minimalistisk og distraheringsfri skrivemaskine? Få FocusWriter

Distraheringsfrie skriveapps bliver stadig mere populære, og appellen er let at se, hvis du bare vil skrive, hvorfor skal du være omgivet af en gazillion knapper og værktøjslinjer? Disse apps er ret enkle, og der er mange valgmuligheder, mange oplader urimeligt høje priser på appbutikken, men det er derfor FocusWriter er så godt - det er en kvalitet distraktionsfri skriveapp, og det er helt gratis (og open source).

Udseendet er meget tilpasset, så du kan indstille uanset skrifttype og baggrund fungerer bedst for dig, gør dette ved at slippe fra menuen "Indstillinger" og vælge "Temaer". Udenfor øjenkagerne er der også en række ægte nyttige skrivefunktioner, og det vil holde styr på ordtælling, sidetælling, styrekontrol, tegntælling og evnen til at sætte skriftlige mål enten efter tid eller ord skrevet. Du kan se alle disse detaljer ved at svinge over bunden af ​​FocusWriter-skærmen (se skærmbillede nedenfor), så de er ikke altid synlige eller på din måde. Virkelig det værste ved FocusWriter er det grimt ikon, men hvis det er din eneste klage over en app så har du det godt.

Download FocusWriter gratis

Appen er kompatibel på tværs af platforme, så du kan køre den i Mac OS X, Windows eller Linux.

Sidenote: For de interesserede bruger den øverste skærmbillede en lidt ændret version af trægulvebaggrunden (JPG), som jeg også bruger som mit brugerdefinerede Dashboard-baggrundsbillede. De nederste to billeder er standardtemaer.