Sådan fjernes SIM-kortet fra en Motorola

SIM-kort, en populær funktion på mange mobiltelefoner rundt om i verden, inklusive Motorola-mobiltelefoner, giver dig mulighed for at gemme alle dine kontakter, ringetoner og filer på et hukommelseskort. I stedet for at miste alle dine oplysninger, når du skifter telefon, kan du bare fjerne SIM-kortet fra en telefon og indsætte det i en anden for at få adgang til de samme filer. Det er meget nemt at fjerne et SIM-kort fra en Motorola-mobiltelefon. Bare følg disse trin.

Trin 1

Fjern bagcoveret på din Motorola-mobiltelefon. Tryk frigørelsestappen ned, og skub derefter ryggen af ​​ved at løfte den fra telefonen med din finger.

Trin 2

Fjern batteriet fra mobiltelefonen med fingrene ved hjælp af den lille fane i det ene hjørne af batteriet. Fanen er placeret væk fra de udskårne ender, der sættes i telefonen. Hvis batteriet er isat for tæt, skal du prøve at bruge en pen til - forsigtigt - at lirke det ud.

Trin 3

Find SIM-kortet, der findes under det sted, hvor batteriet var placeret. Kun den øverste halvdel af SIM-kortet vil være synlig, da den indskårne ende er under en lille holder.

Fjern SIM-kortet. Brug din finger og tryk ned på det eksponerede område på SIM-kortet, og træk derefter fingeren tilbage for at skubbe kortet ud under holderen. Du kan derefter sætte kortet i igen, indsætte et nyt kort eller placere batteriet tilbage i telefonen uden kortet. Når du er færdig, skal du sikre dig, at batteriet sidder sikkert, og geninstallere bagcoveret på din Motorola-telefon.