Sådan tilføjes nye stemmer til Mac OS X

Mac OS X indeholder mange højkvalitets stemmer for det er tekst-til-tal-evner, de findes i mange forskellige sprog og accenter og er nok nogle af de bedste computerfremførte stemmer derude. Vi har en sneak peak på nogle af de nyeste stemmer, der ankom med Lion, men nu er de tilgængelige for alle at tilføje til OS X så længe du kører 10, 7, 10, 8 eller nyere. Men gæt hvad? Mange af disse utrolige stemmer er ikke installeret som standard! Heldigvis er det let at ændre, og vi viser dig præcis, hvordan du tilføjer nye stemmer til Mac.

Tilføj højkvalitets nye tekst til tale-stemmer til Mac OS X

Sådan får du de store nye stemmer:

  • Start systemindstillinger
  • Klik på "Tale" under Systemelementerne, og klik derefter på "Tekst til tale"
  • Vælg menuen System Voice og rul til "Tilpas" i rullemenuen

  • Vælg den stemme eller stemmer, du vil tilføje til Mac OS X, ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for navnet, du kan afspille prøver ved at vælge dem og klikke på "Afspil"
  • Klik på "OK", og du vil få en popup, der bekræfter, at du vil tilføje og downloade den nye stemme til OS X, klikke på "Install" for at fortsætte med henblik på denne gennemgang med valgte Tessa, den sydafrikanske engelske stemme

Det er alt hvad du behøver at gøre, bare lad stemmeene hente, og det bliver en valgbar indstilling i den tidligere nævnte Voice menu. Du vil bemærke, at hver af de højkvalitets stemmer er noget kraftige downloads, så hvis du har begrænset diskplads, kan du bare vælge en eller to nye stemmer i stedet for at tilføje hele partiet af dem alle, hvilket optager flere GB af data. Du kan også tilføje nye stemmer fra VoiceOver-værktøjet, men det er den nemmeste måde at gå gennem Systemindstillinger.

Højkvalitets stemmer er en af ​​de mange nye flotte funktioner, der ankom med Lion og Mountain Lion, og er nu standard i OS X. Når du har tilføjet et par, kan du teste de nye stemmer og hvad de lyder som med større sætninger, dokumenter eller hvad du ellers vil have talt ved at bruge standard tekst-til-tale metoder til at gøre din Mac tale til dig, enten gennem kompatible apps som TextEdit og Safari eller ved hjælp af kommandolinjen "say" -værktøjet.