Sådan slukkes du for de hyppige steder på iPhone

Hyppige steder er en intelligent funktion på iPhone, der gør det muligt for enheden at spore, hvor du går, og lære, hvilke steder der ofte besøges. Når iPhone har bestemt nogle steder, der er mest almindelige, siger dit hjem eller arbejde, vil iPhone derefter rapportere til dig nogle personlige data om den pågældende placering, som hvor lang tid det tager dig at komme hjem, eller hvor lang tid du forventes at køre til arbejde vil være.

De fleste brugere vil se dette repræsenteret i Meddelelsescenter, tilgængelig via en svejsning ned fra toppen af ​​iPhone, og den tilknyttede Frequent Location-tekst vil normalt sige noget som om "lige nu ville det tage dig xx minutter at køre til (arbejde / hjem / skole) " . Hvis du aldrig har bemærket det selv, er her hvor du skal kigge på din enhed for at se den:

Mens denne funktion er utænkeligt praktisk, er der flere mulige problemer med Frequent Locations. Mest oplagte er, at hyppige steder kræver brug af GPS til bestemmelse af positionsdata, hvilket betyder, at det kan føre til unødvendig batteridrænning på iOS 7+ enheder, især blandt brugere, der ikke generer opmærksomheden på tjenesten, endsige at bruge den. Derudover kan nogle brugere måske ikke lide ideen om iOS og deres iPhone at holde styr på de steder, du har været til, og ofte gå til, så nogle brugere vil måske bare gerne slå Frequent Locations for privatlivets skyld.

Du kan nemt deaktivere hyppige steder, hvis du ikke bruger det med din iPhone, eller du ikke vil bruge det, selvom indstillingerne skifter noget, er det begravet. Her er hvad du skal gøre, hvis du vil slukke (eller tænde):

  1. Åbn appen Settings for iPhone, og gå til "Privacy"
  2. Gå til "Location Services" og vælg derefter "System Services"
  3. Vælg "Hyppige steder" nær bunden af ​​mulighederne
  4. Skift kontakten ved siden af ​​"Hyppige steder" i OFF-positionen

Ændringen er indstillet, så du kan gå ud af Indstillinger, og deaktivere funktionen Frequent Locations helt. Det betyder, at iPhone ikke længere kan holde øje med, hvor du går uden for normal Maps og Siri brug, eller med andre apps, som du har tilladt at spore placering selvfølgelig.

Nu, hvis du slår ned på Notificationscenter, kan du ikke se den forventede tid for at komme til ofte besøgte steder. Dette vil også reducere mængden af ​​tekst, du ser i "I dag" -visningen af ​​meddelelser.

For dem, der er bekymrede for konsekvenser af privatlivets fred og muligheden for at få deres iPhone sporet dig, er det vigtigt at bemærke, at de data, der bruges af Frequent Locations, faktisk gemmes lokalt på selve iPhone. Ifølge Apple er disse placeringsdata ikke sendt til deres servere uden din tilladelse, og de beskriver Frequent Locations som følger:

Din iPhone vil holde styr på de steder, du har været for nylig, samt hvor ofte og når du besøgte dem for at lære steder, der er vigtige for dig. Disse data opbevares udelukkende på din enhed og vil ikke blive sendt til Apple uden dit samtykke. Det vil blive brugt til at give dig personlige tjenester, som f.eks. Prædiktiv trafikruting.

Uanset om du er komfortabel med det, endsige bruge denne funktion overhovedet, er det helt op til dig.