Sådan finder du navnet på en person ved hjælp af en særlig cingular mobiltelefon

At finde navnet på en trådløs abonnent ved hjælp af hans eller hendes telefonnummer er muligvis ikke mulig, afhængigt af om vedkommende har været forbundet til telefonnummeret i offentlige optegnelser. Grundlæggende telefonoptegnelser (inklusive abonnentens navn og udbyder og telefontype) er åbne og tilgængelige for offentligheden. At foretage en omvendt telefonopslag er din bedste chance. Heldigvis gør online pubic records virksomheder dette simpelt og overkommeligt.

Trin 1

Foretag en internetsøgning efter "omvendt opslag af mobiltelefon." Søgeresultaterne vil omfatte adskillige forskellige online offentlige arkivfirmaer, der leverer omvendte telefonopslagstjenester.

Trin 2

Vælg det firma, der bedst passer til dine behov. Mange websteder vil love "gratis omvendte telefonopslag", men det er egentlig kun søgninger på de hvide sider --- og meget få mennesker føjer deres mobiltelefonnummer til de hvide sider. Du føres videre til et betalingssted, og derfra skal du vælge den pakke, der passer til dine behov. De fleste online offentlige arkivfirmaer tilbyder en simpel omvendt telefonopslag for $ 5 til $ 10, som inkluderer navnet på abonnenten for det telefonnummer, du søger.

Trin 3

Indtast nummeret på stedet for det firma, du vælger. Det fortæller dig derefter, om der er poster tilknyttet det nummer.

Følg instruktionerne på skærmen for at betale for og hente poster. Optegnelserne kan sendes til dig via e-mail eller præsenteres på skærmen, når betalingen er behandlet, afhængigt af det firma du vælger.