Sådan fjerner du Twitter Caches fra iPhone og iPad

Twitter til iPhone og iPad har manuelle cache clearingfunktioner indbygget i appen, der giver en måde at tvinge kraftigt caches og data gemt i applikationen i iOS, hvorved der frigøres noget lager. Dette er især godt, fordi iOS ikke giver mulighed for manuelt at rydde caches fra en iPhone eller iPad, så i stedet, hvis du vil slette en apps Dokumenter og data i iOS, skal du enten tvinge iOS "rengøring" fuld enhed eller slet appen og download den igen.

Men det er ikke tilfældet med Twitter-appen, hvilket er rart nok til at indeholde en måde at manuelt rydde ud af egne dokumenter og datacachellagring i iOS-appen.

Sådan tømmer Twitter Caches på iPhone, iPad

Clearing Twitter caches på iPhone og iPad er nemt, her er alt hvad du skal gøre:

  1. Åbn Twitter-appen, og gå til din profilside
  2. Klik på tandhjulsikonet
  3. Klik på "Indstillinger" i menuindstillingerne
  4. Vælg "Data forbrug" fra indstillingsmenuen
  5. Se under "Opbevaring" sektionen og vælg "Media Storage" og "Web Storage" - sammen med hver vil vise dig, hvor meget lagring hver tager op
  6. Tryk på enten Media Storage eller Web Storage, og vælg derefter "Clear Media Storage" eller "Clear Web Page Storage" for at fjerne caches for disse elementer i Twitter appen
  7. Gentag med den anden cachetype, hvis det ønskes

Dette er et godt tip til tunge Twitter-brugere, især efter at Twitter-appen er vokset i størrelse med en stor "Dokumenter & Data" -belastning, da man manuelt fjerner disse caches og lagre vil frigøre en bemærkelsesværdig mængde plads på en iPhone eller iPad .

Selvfølgelig, hvis du praktisk talt ikke har nogen data i Twitter-appen, hvor der ikke er noget cachelagret, og appen ikke optager meget opbevaring, er det ikke særlig nyttigt for dig. Og selvfølgelig, hvis du ikke bruger Twitter, vil det heller ikke være nyttigt for dig.

Forhåbentlig Apple vil på et tidspunkt introducere en funktion i iOS, der giver brugerne mulighed for at tvinge apps på en iPhone eller iPad til at dumpe og rydde deres indbyggede lager og dokumenter og data uden at skulle stole på sletningen og genindlæsning af trick. Men i øjeblikket har kun visse apps manuel cache clearingfunktionalitet, herunder ovennævnte Twitter-app, og du kan også manuelt slette Google Maps-caches på iPhone også.