Sådan ser du ikke-tv-NFL-spil

National Football League og tv-netværk i hele USA har specifikke programmeringskontrakter, der gør det muligt for lokale seere at se NFL-spil de fleste søndage. Dog er spillene valgt regionalt. Hvis du bor langt væk fra dit yndlingshold, bliver dets spil muligvis ikke vist i dit område ofte. Heldigvis er der et par lovlige metoder til at se ikke-telekommunikerede NFL-spil, uanset hvor du bor.

Sådan ser du ikke-tv-NFL-spil

Forespørg om et NFL Sunday Ticket-abonnement ved at kontakte DirectTV, programmets autoriserede udbyder. Tjenesten er ikke tilgængelig i alle områder. Kontakt DirectTV ved at ringe til 1-888-777-2454 eller ved at besøge virksomhedens officielle hjemmeside. Tjek dine lokale lister for at finde en uafhængig DirectTV-forhandler i dit område.

Sådan ser du ikke-tv-NFL-spil

Tjek lokale sportsbarer og find ud af, om nogen af ​​dem har NFL søndagsbillet. I så fald skal du besøge sportsbaren for at se dit yndlingsholds spil.

Untelevised nfl spil, se nfl live, Nfl online

Forespørg om NFL-netværkets tilgængelighed hos dit kabelfirma. Netværket genudsendelser vælger konkurrencer et par dage efter spillet, inklusive potentielt dit yndlingsholds spil.

Sådan ser du ikke-tv-NFL-spil

Tilmeld dig NFL.com's Game Rewind-program. Du kan tilmelde dig månedlig adgang eller købe et sæsonabonnement. Dette giver dig mulighed for at se ethvert NFL-spil online 24 timer efter, at det er sendt på tv, hvad enten det blev sendt i dit område eller ej.

Sådan ser du ikke-tv-NFL-spil

Kontakt dit kabelfirma, og spørg om NFL RedZone, et program, der er tilgængeligt med NFL-netværket. Selvom dette ikke tillader dig at se fulde NFL-spil, udsendes det frem og tilbage mellem alle NFL-spil, uanset om de sendes i dit område eller ej.

Untelevised nfl spil, se nfl live, Nfl online

Tilmeld dig NFL.com's Game Pass. Dette online program giver dig mulighed for at se ethvert NFL-spil online, hvad enten det er fjernsyn i dit område eller ej. Fra 2011 er Game Pass imidlertid ikke tilgængeligt i USA eller Mexico. Det er ideelt for NFL-fans, der bor i Canada eller i udlandet.

Sådan ser du ikke-tv-NFL-spil

Kontakt netværket, der sender det spil, du vil se (for eksempel Fox eller CBS), og find ud af det nærmeste område, der viser spillet. Du kan også kontrollere de ugentlige udsendelseskort på The506.com. Overvej at rejse til området for at se spillet, hvis det er muligt. Du kan leje et hotel for dagen eller tjekke med lokale sportsbarer.

Tips

DirectTVs søndagsbilletpakke er også tilgængelig med en tilføjelse, der giver dig mulighed for at se alle spil online, live.

Advarsler

Du kan komme ind på andre muligheder for at se ikke-telekommunikerede NFL-spil online. Disse metoder er dog ikke lovlige.