Lav billedarkiv på en Mac hurtigt med dette trick

Bortset fra at bruge apps som Photoshop, er en af ​​de bedste måder at lave et kontaktark på Mac på, at bruge Automator til at generere miniaturearket efter behov. Men fordi Automator kræver brug af et OS X-scriptværktøj, ligger det uden for mange brugere, og det tager også tid at konfigurere miniature-scriptet Automator. Hvis du bare skal oprette et kontaktark med miniaturebilleder til korrektur, kan du ikke have tid til det.

Det er her, hvor dette trick kommer i spil, det vil hurtigt generere et miniaturebillede af billeder næsten øjeblikkeligt og med meget lidt indsats. Ulempen er imidlertid, at det genererede hurtige og beskidte ark ikke er særlig højt DPI, hvilket betyder at du kun vil beholde disse til digital brug - at udskrive dem bare ikke vil se så godt ud.

Quick & Dirty Proof Sheets Af Screen Capturing Large Thumbnails

Ved hjælp af Finder-fuldskærmstilstand, miniaturevisning og et skærmbillede kan du øjeblikkeligt oprette et enkelt korrekturark med miniaturebilleder:

  1. Naviger til mappen, der er fyldt med billeder, du vil oprette et hurtigt miniatyrbestemt ark til
  2. Klik på knappen fuldskærm i øverste hjørne af Finder-vinduet (eller den grønne knap i Yosemite)
  3. Juster skyderen til miniaturevisning i nederste højre hjørne af Finder-vinduet for at få billederne til den størrelse, der passer til dit testark
  4. Hit Command + Shift + 4 for at hente det trækkende skærmbillede, og træk et rektangel omkring miniaturerne på skærmen for at oprette kontaktarket
  5. Klik nu på Escape-knappen for at gå ud af Full Screen Finder-visning
  6. Find den tommelfingerenede skærmoptagelse på skrivebordet, kaldet "Screen Shot (date)" - dette er det hurtige og beskidte ark med miniaturer

På dette tidspunkt kan du enten være tilfreds med skærmbilledet eller bruge en app som Preview til at beskære den ned til størrelse og fjerne skyggerne og overskydende grænser.

Som det allerede er nævnt, fordi det simpelthen er en skærmfil og ikke særlig høj opløsning, er den virkelig bedst brugt til hurtige og beskidte ark af digitale billeder for at få godkendelser eller dele billeder via e-mail. Outputen er virkelig ikke af høj kvalitet nok til at udskrive og bruge i en professionel indstilling, så i de situationer, hvor der kræves et fint blankt ark, vil du enten lave en høj DPI-løsning via Automator eller en app som Photoshop.

Dette handy trick kommer til os fra en af ​​vores læsere, tokyojerry, der forlod det i kommentarerne på Automators servicepost om at lave en miniatureark generator. Hvis du ikke kan få det til at fungere eller bare ikke har tid, kan det være en gyldig erstatning, prøv det.