Skift Finder Search for at se i den aktuelle mappe i stedet for overalt i Mac OS X

Brug søgefeltet, der sidder øverst til højre i et Finder-vindue, til at søge efter alt på en Mac. Sikker på, at du kan klikke på den midterste søgefunktion efter at du har indsnævret den til den aktuelle mappe, men ofte bruger du den søgefunktion, der tænker, at den vil se i den nuværende mappe først ... men det søger faktisk hver enkelt fil og mappe på Mac til kampe. Det skyldes, at det er bundet til den universelle Spotlight-søgefunktion, men hvis du bruger genvejstastaturet Kommandotil + mellemrumstastatur og menulinje til de fleste søgninger i Mac-filsystem, er der ikke grund til at Finder-vinduessøgningen er indstillet til det samme system- bred søgning indstilling, og du kan nemt ændre det til i stedet se kun inde i den nuværende mappe, hvilket gør en smule mere fornuftig.

Ændre Finder Search Settings til Current Folder

Dette ændrer ikke Spotlight-indstillinger, kun Finder-vinduesbaseret søgning i OS X:

  1. Fra hvor som helst i Finder, trækker du ned Finder-menuen og vælger "Preference"
  2. Klik på fanen "Avanceret", og træk menuen under "Når du udfører en søgning:" vælger i stedet i rullemenuen "Søg i den aktuelle mappe" i stedet
  3. Luk ud af Finder-indstillinger

Gå nu tilbage til Finder vindues søgefelt i en bestemt mappe, og du vil opdage, at søgeresultaterne bliver begrænset til den aktuelle mappe i stedet for overalt.

I underteksten i en søgning finder du den midterste indstilling, der nu er valgt som standard, snarere end "Denne Mac", som er OS X-standarden:

Denne indstilling gør det muligt at finde ting og sortere gennem de ofte store arkivmapper som ~ / Billeder, ~ / Dokumenter og ~ / Downloads så meget lettere, og du vil ikke ende med resultater fra oddball-steder, der findes andre steder på Mac-filsystemet.

Skiftningen af ​​søgningen er så praktisk, vi skulle nok have inkluderet den i vores nyligt offentliggjorte liste over enkle tweaks for at forbedre Finder af OS X betydeligt, men det bliver nødt til at vente på vores næste Finder roundup liste.

Takket være CultOfMac til ideen.