Sådan ændrer du softwareopdateringsfrekvensen i OS X

OS X kontrollerer nu automatisk softwareopdateringer en gang om ugen, og en meddelelse pop op, hvis du har opdateringer til rådighed. Men i modsætning til ældre versioner af Mac OS X er der ingen rullemenu i Systemindstillinger for at ændre, hvor ofte systemopdateringer kontrolleres, så hvis du vil justere opdateringscheferadfærden fra en gang om ugen, skal du vende tilbage til kommandoen linje.

  • Start Terminal, fundet i / Applications / Utilities / og indtast følgende kommando:
  • sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.SoftwareUpdate ScheduleFrequency 3

  • Indstil nummeret til slutningen til nummeret i dage mellem kontrol af tilgængelige softwareopdateringer, eksemplet bruger 3 dage

Hvis du vil vende tilbage til standardadfærd med kontrol en gang om ugen, kan du bruge standardindstillingerne til at slette eller ændre indstillingen til 7, fordi der er 7 dage om ugen.

Checking for opdateringer oftere end en gang om ugen er nok en god ide, når der er live sårbarheder, der går rundt, som det aktuelle Java 7-problem, der vil påvirke nogle Mountain Lion-brugere, der manuelt installerede opdateringen.

Indstillingen kan også ændres pr. Bruger ved at pege på brugerbiblioteket directory / / Bibliotek / i stedet for systembibliotek / Bibliotek /, men for softwareopdateringer er der ikke meget grund til at gøre det andet end at undgå sudo-kommandoen.

Tak for tippet Tom