Sådan gemmes spil på Nintendo DS

Nintendo DS er bærbar af en grund. Du skal være i stand til at samle den op og lægge den væk hurtigt til enhver tid: på et tog, på et fly, rejse langt i en bil eller hvor som helst andet livet fører dig. Med den konstante vækst af teknologi gør DS-spil dette mere og mere muligt. DS bruger stadig den klassiske måde at gemme et spil på, men det har også spil, der gemmes automatisk, når du når bestemte point.

Tryk på "Start" -knappen på DS for at sætte spillet på pause.

Vælg "Gem".

Vælg den plads (hvis tilgængelig), hvor du vil gemme spillet. Nogle spil giver mulighed for at gemme flere spil.

Tips

Nogle spil gemmes automatisk. I dette tilfælde er alt, hvad du skal gøre, at gennemføre de handlinger, du skal udføre, eller gennemføre den mission, du er på, og derefter slukke for spillet.

I nogle spil skal du flytte til et bestemt sted i spillet for at gemme. Dette er almindeligt i rollespil. Der er specifikke monumenter, sten eller områder i hele spilverdenen, hvor du har mulighed for at redde spillet. Du kan ikke sætte spillet på pause for at gemme det, og spillet gemmes ikke automatisk. Hvis du ikke vil miste dine oplysninger, skal du navigere dig gennem verden for at komme til et nærliggende gemmested.