Sjove klasseværelsesspil for tredjeklassere

Spil i klasseværelset hjælper med at holde børnene underholdt, mens de også underviser dem i lektioner. Vigtigheden af ​​at give eleverne en chance for at have det sjovt, mens de lærer, fremgår tydeligt, når du ser studerende vise mere entusiasme over for aktiviteten. Næste gang du vil have dine elever i tredje klasse til at engagere sig mere under en lektion, skal du overveje at spille et spil.

Tema Charades

Når du har undervist i en lektion, kan du teste dine elevers forståelse og hukommelse af det ved at spille et spin på det klassiske charadespil. Forbered dig ved at komme med kategorier, der vedrører den dags lektion. For eksempel kan du adskille dem efter emne og have matematiske og engelske kategorier eller vælge en bestemt lektion og finde underkategorier inden for den. Kom med forskellige charader, der falder ind under hver kategori, og skriv dem på papirark. Opdel klasseværelset i så mange hold, som du har kategorier, og giv hvert hold et kategorisæt. Hver spiller på hvert hold får en chance for at udføre en charade. Når et hold har gættet alle charaderne, sætter medlemmerne sig ned og venter på, at alle de andre hold er færdige. De vinder runden. Når alle holdene er færdige med en runde, skifter de kategorier. Det hold, der vinder flest runder, vinder spillet.

Fire hjørner

Four Corners tvinger børnene til at bruge deres hørselssans til at bestemme deres næste træk. Tildel hjørnerne i dit klasseværelse et nummer fra en til fire. Saml eleverne i et område i lokalet, og vælg en af ​​spillerne til at stå midt i lokalet, mens de er bind for øjnene. På antallet af tre skal gruppen vælge et hjørne i rummet for at besætte. Når alle spillerne har fundet et hjørne, kalder personen i midten et hjørnnummer. Spillerne, der besætter det hjørne, diskvalificeres fra spillet. Denne proces fortsætter, indtil kun en elev - vinderen - fortsætter med at spille.

Trivia-relæ

For at lade dine børn strække benene og opdatere deres minder på lektioner, du har undervist dem dagen før, skal du spille Trivia Relay. Før du spiller, skal du tænke på trivia-spørgsmål, der vedrører en lektion. Del gruppen i to eller flere hold, og still dem op bag et udgangspunkt. Ryd en sti for de studerende til hurtigt at gå mod dig. Ved optællingen af ​​tre skal spillerne i starten af ​​linjen gå til dig. Når spillerne har gjort det til dig, skal du stille dem alle det samme trivia-spørgsmål. Den første til at løfte hånden får svar. Den, der gætter korrekt, kan vende tilbage til sit hold, så den næste spiller i køen kan gå til dig. Uanset hvilket hold der får alle sine spillere tilbage i kø efter at have besvaret dine trivia-spørgsmål vinder spillet.