Sådan får du gratis kanaler på parabol nettet

Satellit-tv er for det meste en betalingstjeneste, men hvis du ved, hvor du skal se, tilbyder Dish Network nogle gratis kanaler. Et valg fra gratis-til-luft-programmering (FTA) er tilgængeligt på Dish Network gratis. Disse er for det meste internationale kanaler. Dish Network tilbyder også forskellige midlertidige gratis tilbud fra tid til anden.

Know LyngSat er en af ​​de mest omfattende af de gratis kanaler på Dish Network. LyngSat tilbyder en række programmeringer fra mange forskellige lande. LyngSat er tilgængelig på Dish Network på samme måde som dets betalingskanaler. Du får adgang til det på samme måde som du ville få adgang til enhver anden kanal. Du behøver ikke betale ekstra; det er simpelthen en del af din pakke. Se LyngSat for amerikanske tv-stationer fra Los Angeles, Pittsburgh, Detroit, Phoenix og andre byer.

Se europæiske nyheder tilgængelige på engelsk på Euronews. En fransk nyhedsstation er også tilgængelig. Du kan se både underholdning og nyheder fra Kina og Filippinerne. Du finder et stort udvalg af arabisk-sproget programmering samt tilbud fra Vietnam, Indien, Tyskland, Brasilien og Afrika. Tjek din Dish Network-pakke for at se, hvilke ekstra gratis kanaler der i øjeblikket er tilgængelige med din tjeneste. Yderligere kanaler, såsom VoIP-kanaler i høj opløsning, har været tilgængelige tidligere.

Realiser gratis kanaler er faktisk ikke en del af den betalende service. FTA blev oprettet i de tidlige dage af satellit-tv for at give seerne adgang til gratis programmering fra hele verden. De gratis kanaler på Dish Network er et eksempel på denne funktion. Du kan få disse stationer, selvom du ikke tilhører Dish Network. Dish Network leverer en gratis bonustjeneste ved at tilbyde dem.

Tips

Dish Network tilbyder ofte gratis kanaler med nye abonnementer, f.eks. Forhåndsvisning af yderligere internationale stationer.