Få 4 nyttige Mac OS X-funktioner i din menulinje med DesktopUtility

Hvis du ikke vil beskæftige dig med manuelt at gemme og vise skrivebordsikoner, vise skjulte filer, få adgang til brugerbibliotekskataloget og tvinge papirkurven til at tømme, tag fat i DesktopUtility til menulinjen. Det er en gratis og enkel app, der tilbyder disse fire nyttige funktioner direkte i menulinjen, hvilket forhindrer dig i at bruge kommandolinjeprogrammer eller tastekombinationer for at få disse funktioner.

Hent app.dmg direkte eller kig på udvikleren SweetPProductions-siden

Appen kører også i 10, 6, men det er langt mere nyttigt i 10.7 på grund af den nye standard at gemme ~ / Bibliotek mappen. Jeg får også en overraskende mængde brug uden at se skjulte filer, noget som jeg ikke vil have aktiveret hele tiden.

Det største problem med apps som dette er den menulinje rod, der hurtigt kan danne. Twitter, iStats, iChat, Flux, DoublePane, Koffein, Batteri, WiFi, Tid, Spotlight og nu DesktopUtility, bliver min menulinje overfyldt. Clutter eller ikke jeg kan lide denne, så det vil nok blive sat, hvilket gør dette til et godt fund fra Whitson Gordon of LifeHacker.