Internet Explorer 9 til Mac

Internet Explorer 9 beta er nu ude til test, og en læser sendt på dette billede, som helt sikkert vil skuffe Mac-brugere overalt: Internet Explorer 9 kan ikke downloades til Mac, kun til Windows Vista og 7. OK så sarkasme til side, jeg hører, det er faktisk ret anstændigt (for IE i det mindste), og så hvad gør du, hvis du vil have det på din Mac?

Sådan kører du Internet Explorer 9 på en Mac

Lad os diskutere, hvordan du kan få Internet Explorer 9 på din Mac, der er tre hovedindstillinger:

  • Virtuelle virtuelle maskiner i Internet Explorer til Mac OS X - disse er helt gratis og kører IE 7, IE 8 og IE9 under en virtualiseret forekomst af Windows
  • Virtualisering via VMWare, VirtualBox eller Parallels
  • Bootcamp for at få en fuldgyldig Windows-installation ved siden af ​​Mac OS X
  • WineBottler eller noget lignende

Den første tilgang er at bruge virtualiseringssoftware, og så kan du køre IE ud over stort set alt andet gennem en fuldt fungerende Windows VM. På den anden side er det generelt meget stabilt, og hvis din Mac er rimelig kraftig, fungerer den virtuelle maskine som regel ganske godt, helt sikkert godt nok til at køre IE og core Windows-apps. Ulempen ved denne tilgang er, at du skal købe en Windows-licens, så du kan installere den i VM.

Bootcamp er en anden mulighed, men så skal du genstarte mellem Mac OS X og Windows, og det er ikke rigtig acceptabelt for hurtig testning efter min mening, plus du skal stadig købe Windows. Dette er uden tvivl den bedste løsning, da der ikke er nogen virtualisering eller hack påkrævet, bliver det bare din Mac til en Windows-pc.

Hvis du ikke vil bryde med bootcamp eller en virtuel maskine, kan du rent faktisk køre Internet Explorer på Mac ved hjælp af et tredjeparts værktøj kaldet WineBottler, og mens dette virker for IE6, IE7 og IE8, fra og med IE9, er det ikke understøttes med denne metode. Dette er den metode, som jeg normalt vælger at køre IE til hurtige tests, men det kan være tilbøjelig til at gå ned og det er også den langsommere af de tre muligheder.

Så vidt jeg ved, har de fleste Mac-brugere generelt kun IE til frygt for kompatibilitetstestning, som webudviklere altid skal udholde, og det er derfor, at have en VM- eller WineBottled-installation er legitimt nyttigt. Windows-versionen er tilgængelig hos Microsoft, hvis du har brug for det til det formål eller andre.