Hvordan deler jeg internettet til en iPhone via et USB-kabel?

Internetdeling mellem din iPhone og din computer er tilgængelig for brugere med internetdeling, der er indstillet på enheden, og en dataplan, der inkluderer den ekstra båndbredde, der bruges under internetdeling. Selvom deling kan opnås ved hjælp af Bluetooth, fungerer iPhones USB-kabel som en direkte forbindelse mellem enhederne. Din iPhone advarer dig, hvis netdeling ikke er inkluderet i din dataplan og omdirigerer dig til din mobilkonto til installationsprocessen.

Tryk på knappen Indstillinger på iPhones startskærm, fanen Generelt og Netværket i vinduet Generelt. Berør kontakten på fanen Internetdeling for at aktivere funktionen.

Indsæt USB-enden af ​​iPhone-kablet i computerens USB-stik på bagsiden eller siden af ​​computeren. Indsæt den resterende ende i dockporten på iPhone.

Åbn dine netværksindstillinger i Systemindstillinger på din Macintosh-computer, eller klik på startmenuknappen på din pc, og klik på "Netværk" i pop op-menuen.

Vælg "iPhone" fra listen over tilgængelige netværksforbindelser, og følg guiden til netværksopsætning for at fuldføre opsætningen af ​​iPhone-internetdeling.

Åbn din internetbrowser for at begynde at dele internettet mellem din iPhone og din computer. Et blåt bånd vises øverst på iPhone-skærmen for at angive, at det er tilsluttet din computer.