Foreslå ord, når du indtaster tekst i OS X med Escape-tasten

Du kan foreslå ord, mens du indtaster tekst i mange applikationer ved blot at trykke på funktionen + Escape-tasterne mens du skriver i de fleste OS X-apps. Dette er så nyttigt til skrivning. For eksempel, hvis du ikke kan huske, hvordan man stave et ord, men husk at det starter med en V? Intet problem, skriv V og tryk derefter på Escape, og en liste med ord vil komme op, der starter med V ...

Skærmbilledet nedenfor viser, hvordan dette bruges til ordforslagsfunktion, der viser funktionen i aktion i TextEdit-appen til Mac OS X. Prøv det selv, begynd at skrive et ord, og tryk derefter på Escape (nogle ældre Mac'er kræver Option + Escape for at indkalde forslag menuen)

Dette virker i mange Mac OS X-apps og næsten hver version af OS X, selvom det ikke understøttes i hver enkelt app, der er bygget til Mac. Det fungerer endda før autokorrektur, så ældre versioner af Mac OS X uden tekstkorrigeringsfunktionen, der er tilgængelige for dem, kan bruge dette i stedet for at få forslag, der tilbydes af den indbyggede ordbog, og bruge det som en korrektionsmekanisme i stedet. Når du taler om autokorrektur, fordi dette virker uden funktionen, hvis du beslutter dig for at slukke det af en eller anden grund, kan du stadig bruge dette til hjælp, når staveord!

Du bør virkelig prøve det selv for at få en ide om, hvordan det virker, så start TextEdit eller en anden app, som du kan lide at skrive ind og give det en test, du finder det meget nyttigt!