iPhone 5 Lanceringsdato: 4. oktober

IPhone 5 vil blive annonceret tirsdag den 4. oktober på et arrangement ledet af Apple CEO Tim Cook. Denne tilsyneladende bekræftelse på en startdato kommer fra den normalt meget pålidelige AllThingsD, en filial af Wall Street Journal, der længe har sagt, at iPhone 5 vil blive afsløret engang i oktober.

Mens meddelelsen vil komme i den første uge af oktober, medmindre Apples planer ændrer sig, vil den faktiske tilgængelighed af den meget forventede iPhone 5 være endnu en uge eller to senere:

Mens Apple sikkert kunne ændre sine planer når som helst, sagde kilder, at den 4. oktober dato er blevet udvalgt af virksomheden til at fremvise iPhone 5. Kilder tilføjede, at planen nu er at gøre den nye enhed til rådighed for køb inden for få uger efter bekendtgørelse.

Der er intet ord på forhåndsordrer, men "inden for et par uger" vil svare til den 15. oktober tilgængelighed, som France Telecom CEO for nylig spildte.

AllThingsD foreslår også, at mens Tim Cook vil lede begivenheden, vil andre Apple-ledere sandsynligvis lave optrædener for at diskutere specifikationer om enheden og andre produkter, der annonceres. Man kan sikkert gå ud fra, at den 4. oktober begivenhed også vil være offentliggørelsen iOS 5, ud over iClouds officielle lancering og et første blik på, hvad den reviderede iPod-lineup vil være.