Mac Setup: Et Pro Home Recording Studio

Redaktør note: Efter en utilsigtet hiatus er funktionerne i Mac-opsætninger tilbage! Vi er et par uger bag skemaet, men rolig, vi kommer i gang! Og ja, du burde absolut fortsætte med at sende os i arbejdsstationsbilleder og detaljer ... OK nok vandrende, lad os komme til det.

Denne uges kendetegn Mac setup er den fantastiske home recording studio af Steve Steele, en professionel filmkomponist, musiker og bandleder, med nogle meget beefy Apple gear og masser af godt musikudstyr. Dette er ikke dit gennemsnitlige home recording studio, men der er bedre musikudstyr og hardware her, så finder du i mange professionelle studier, så lad os dykke ind og lære lidt mere om denne Mac-opsætning:

Hvad bruger du dit Apple gear til?

Film scoring. MIDI orkestration mockups. Sporing af musikinstrumenter, teknik og produktion. Videoredigering hovedsagelig til YouTube-kanal. Web-udvikling. Deltid Macintosh IT-konsulent.

Hvilken hardware er inkluderet i din Apple-opsætning?

Min nuværende Apple-linje består af følgende hardware:

Mac Pro (2009) med opdateret 5, 1 firmware. Nehalem 2 x 2, 26 GHz CPU'er er blevet byttet til dual hex core Westmere X5690s for i alt 12 kerner kører ved 3, 46GHz. Andre specifikationer inkluderer 64 GB OWC RAM. Et OWC 480GB Accelsior PCIe SSD-kort . En Sonnet Tempo Tempo SSD Pro Plus 6Gb / s eSATA / SATA PCIe med dobbelt 2, 5 "SSD'er. Et Sonnet Allegro Pro USB 3.0 PCIe-kort. (3) interne OWC Mercury Extreme SATA SSD'er, en 3TB Toshiba HDD Time Machine Drive og et BlueRay optisk drev. Denne MacPro er min Wien Ensemble Pro 5 slave MacPro. Alle SSD'er holder orkesterprøver. Ingen andre tredjeparts apps er installeret. En OWC eSATA dual HDD kabinet med to 3TB HDD'er til Carbon Copy Cloner backups.

Mac Pro 3, 1 (2008) 2 x 3GHz Xeon 8-kerne . 32 GB RAM. Samsung 840EVO 500GB boot SSD. (2) Samsung 250 GB 830 SSD'er i RAID 0 til orkesterlydprøver (installeret i nedre optiske bugt). (2) Samsung 250GB 840 SSD'er i RAID 0 til orkesterprøver. En 3TB Toshiba HHD til Time Machine-drevet. Et OWC eSATA-kort. En OWC eSATA dual HDD kabinet med to 3TB HDD'er til Carbon Copy Cloner backups. Digital Performer, Sibelius, FCPX og Photoshop er de vigtigste apps, men denne MacPro fungerer også som min internetcomputer, og er også vært for Wien Ensemble slave MacPro.

(Bemærk, der er en tredje MacPro, som du bare kan se næppe på det billede, jeg lige har købt og planlægger at integrere i min Mac Pro gård, men det er ikke angivet her).

iPad Mini med retina display med 128 opbevaring. Lyn til USB-adapter til MIDI-tastatur.

iPhone 6 Plus til optagelse af video og fotografering til videoredigering på FCPX MacPro.

Apple TV 2 bruger AirPlay til demoing færdige film scoringer til mit hjemmebiograf.

Resten af ​​mit studie er ikke-Apple pro audio gear.


(klik for større billede)

Hvorfor valgte du denne særlige Mac-opsætning?

Det hele begyndte med min besættelse med alle ting Mac og min musikgrad. Jeg valgte high-core count Xeon MacPros, fordi mine tre vigtigste apps (Digital Performer 9, Vienna Ensemble Pro 5 og Kontakt 5) udnytter multiprocessing og kravene til computere i MIDI orkestration film scoring rigs, hver CPU kerne og trådtælling er nødvendig, som det er et meget højt hukommelseskrav (48 GB til 64 GB pr. maskine er normalt min ønskede minimum, og behovet er stadigt stigende).

Hvilke apps bruger du oftest? Hvilke apps kan du ikke undvære? Har du en foretrukket app til Mac eller til iOS?

For OS X er min favoritapp Digital Performer. Kunne ikke leve uden Terminal og Activity Monitor. Men jeg har også meget brug for Wien Ensemble Pro, MIR, Kontakt, DSP-Quatro, IZotope RX Avanceret, Sibelius, Screenflow, FCPX, Motion og en uanstændig mængde virtuelle instrumenter, prøvebiblioteker og plugins.

For iOS er min favorit app GuitarToolKit på grund af dens fejlfri design, men bruger også mange apps i mit daglige workflow, herunder AmpKit, DP Control, V-Control, Garageband, Alchemy, iProphet, iRealPro, ProCam 2 og XL, Pages, Numbers, Evernote, Fing og Youtube Studio.

Har du nogle Apple-tips eller produktivitetstrykker, du vil dele med OSXDaily-læsere?

Alle Mac-brugere bør bruge lidt tid på at blive bekendt med og benytte gester, flere skrivebordsrum, memorere tastetryk og Terminal og Activity Monitor (hold Terminal og Activity Monitor åben til enhver tid i et separat skrivebordsområde og brug derefter kontrol-piletast eller venstre piletast, eller brug en hurtig swipe gestus på Magic Track Pad eller Magic Mouse for nemt at se det skrivebord). iMac, MacPro og Mac Mini-brugere bør eje en Magic Trackpad, og hvis det ikke forstyrrer deres workflow, er en Magic Mouse alene for gestegenskaperne (pas på latens med Magic Mouse under store OS X-belastninger).

For brugere, der har ekstremt store filer eller en masse filer, der kommer tæt på at fylde RAM (dette sker for mig med min orkestralskabelon på trods af at de har 64 GB RAM), tøv ikke med at bruge Terminal-kommandoen "sudo purge" for at rydde hukommelsescache og holde OS fra at flytte komprimerede data til disken. Selv om OS X gør et godt stykke arbejde med at administrere hukommelsen på egen hånd, skal brugere, der konstant skubber over 80% af den fysiske hukommelse med kun en eller to apps, have vane med at administrere hukommelsen selv. Husk også de Terminal-kommandoer, der gælder for din workflow. Hvis en bruger kombinerer terminalens magt, effektiviteten ved at bruge gestus, tastetryk og skrivebordsspaces og holder øje med hukommelsen via aktivitetsmonitoren, vil deres arbejdsgang øges eksponentielt! Jeg bruger også et Apple TV til at forbedre min arbejdsgang og forbedre det samlede Apple økosystem.

Og sidst men ikke mindst, kontroller OS X Daily for gode Terminal Tips og andre workflow råd!

-

Send os dine Mac opsætninger! Gå her for at komme i gang, alt du skal gøre er at besvare et par spørgsmål om hardware og hvordan du bruger det, og send det ind med flere billeder i høj kvalitet. Hvis du ikke er klar til at dele dit eget setup endnu, kan du nyde at browse gennem tidligere fremhævede arbejdsstationer i stedet.