Opret nemt smukke iOS Appikoner med dette DIY Retina Icon Kit

Det er sjældent, at app-udviklere og webudviklere fordobles som grafiske designere, hvilket giver nogle apps og websteder mulighed for at inkludere temmelig hidlige iOS-ikoner. Som vi har sagt før, betyder ikoner, hvor overfladiske de end måtte være, så i stedet for at sende en app eller et websted med et grimt ikon gør dig selv en tjeneste og download dette gør-det-selv nethinden ikon kit.

DIY-skabelonen fra KillerIcons kommer som en dybt lagret og let anvendelig PSD-fil, der indeholder et 512 × 512 appikon, så du nemt kan oprette et meget attraktivt ikon ved blot at tænde eller slukke for nogle lag, tilføje et element eller to og justere efter behov . PSD'er er bedst åbnede med Photoshop, men hvis du ikke har det, skal du downloade CS6 beta gratis og bruge det, indtil den endelige version kommer ud, fungerer skabelonen fint.

  • Få det gratis DIY ikon kit fra KillerIcons.com

Disse ikonskabeloner er også nyttige webstedsejere. Brug dem til at oprette en Apple Touch-ikon PNG-fil til at angive som et brugerdefineret bogmærkeikon til iOS-hjemmeskærme.

Vist nedenstående er basisskabelonets stilarter, men mulighederne er næsten uendelige bare ved at ændre farver, grænser eller skjule og vise bestemte lag.

Du kan se flere stikprøvehjerte ikoner, jeg lavede hurtigt til OSXDaily nedenfor.

Der er også nogle mere grundlæggende retina ikon skabeloner tilgængelige, hvis du søger at starte fra bunden eller bare vil have noget mindre lyst.