Sådan oprettes et PS3-gamertag

Spillere med en Sony PlayStation 3 kan oprette brugerkonti med PlayStation Network, en gratis tjeneste, der giver spillere mulighed for at deltage i spil til flere spillere, chatte med andre spillere og downloade spildemoer og indhold, der kan downloades. Når man tilmelder sig en PlayStation Network-konto, opretter hver bruger et unikt bruger-id, ligesom et "gamertag", som en Xbox Live-bruger bruger til at chatte og spille spil online. Oprettelse af en brugerkonto kan gøres ved hjælp af guiden til oprettelse af PS3-konto.

På PS3-startskærmen skal du vælge ikonet "PlayStation Network" og derefter vælge "Tilmeld dig PlayStation Network" i menuen. Tryk på “X” -knappen for at starte oprettelsen af ​​kontoen.

Vælg "Opret en ny konto" og tryk på "X" -knappen. En skærm, der viser oprettelse af en konto, vises. Vælg "Fortsæt" og tryk på "X" -knappen.

Vælg dit hjemland, sprog og fødselsdato. Vælg "Fortsæt" og tryk derefter på "X" -knappen for at fortsætte. En skærm, der spørger, hvilken type konto du ønsker, du opretter, vises.

Vælg "Master Account", hvis dette er din første PSN-konto. Hvis ikke, har du mulighed for at oprette en "Underkonto", som er en brugerkonto med begrænset PSN-adgang og med indhold, der styres af hovedkontoen. Tryk på “X” -knappen, når du har valgt din kontotype.

Læs servicevilkårene for PlayStation Network, og vælg "Accepter" nederst på skærmen. Tryk på “X” -knappen for at fortsætte.

Indtast din e-mail-adresse i det øverste felt og en adgangskode i det andet og tredje felt. Vælg et sikkerhedsspørgsmål i den sidste menu, og indtast dit sikkerhedsspørgsmål i det sidste felt. Vælg "Fortsæt" og tryk på "X" -knappen for at åbne skærmbilledet "Opret et online-id".

Indtast dit foretrukne online-id i feltet. Dette er det id, der er synligt for andre, når du spiller spil og mens du bruger PSN-beskeder. Vælg "Fortsæt" og tryk på "X" -knappen.

Indtast dit for- og efternavn i de angivne felter. Du kan eventuelt også vælge dit køn på denne side. Vælg "Fortsæt" og tryk på "X."

Indtast din hjemmeadresse i felterne på denne skærm. Vælg "Fortsæt" og tryk på "X" -knappen.

Indtast dine kreditkortoplysninger på denne skærm, hvis du planlægger at købe ting fra PlayStation Store, eller vælg "Nej tak" blandt indstillingerne for at fortsætte uden at indtaste kreditkortdata.

Vælg, om du vil modtage e-mail-meddelelser fra Sony eller ej, vælg derefter "Fortsæt" og tryk på "X" -knappen.

Gennemgå dine kontooplysninger på de følgende to skærme, og vælg derefter knappen "Bekræft" og tryk på "X." Din brugerkonto med et online-id er nu oprettet.

Tips

Vælg en online ID-avatar og "hurtigt tilbud" ved at åbne "Kontostyring" -skærmen, som findes i menuen "PlayStation Network" på PS3-startskærmen.