Sådan får du Antares VST til Mixcraft

Elementer, du har brug for

  • PC med Windows, Vista eller XP

  • Minimum 2 GB RAM

  • Minimum 1 GHz centralbehandlingsenhed eller "CPU"

"VST" står for "virtual studio technology", en universel grænseflade til softwareinstrumenter og effekter. Antares er bedst kendt for sin Auto-tune VST-plug-in, et pitchkorrektionsværktøj, der ofte “misbruges” til kreativ effekt. "Tro" af Cher og det meste af T-Pains output har automatisk indstilling, med parametrene sat til ekstreme for at skabe en markant "wobble". Mixcraft er et lydproduktionsprogram. Du kan integrere enhver Antares VST i Mixcraft for at drage fordel af deres vifte af softwareeffekter og værktøjer. Hvis du vil "prøve, før du køber", tilbyder Antares en gratis demo-version af de fleste VST-værktøjer.

Fulde version

Besøg www.Antarestech.com og klik på linket “Online Store”. Dette fører dig til en download-side.

Skriv "1" under "QTY" for at angive, at du vil have en enkelt download. Vælg det ønskede program i rullemenuen "Produkt", f.eks. "Harmony EFX."

Klik på "Føj til kurv". Indtast dine betalingsoplysninger og gyldige e-mail-adresse, når du bliver bedt om det, og klik på "Download". Når du bliver bedt om det, skal du vælge en praktisk downloadplacering. Nogle browsere, såsom Firefox, tilbyder ikke et valg for downloadplacering. I stedet gemmes filen automatisk i en midlertidig "Downloads" -mappe. Når du er downloadet, skal du højreklikke på VST-download i mappen "Downloads" og vælge "Åbn i indeholdende mappe." Når denne mappe åbnes, skal du trække VST-mappen til dit skrivebord.

Demo-version

Besøg Antares-produkthentningssiden, www.Antarestech.com/products, og vælg dit foretrukne VST-plugin. For eksempel “Auto-tune 7” eller “Mic Mod.”

Hold markøren over "Downloads", og klik på "Produktdemo-version". Indtast en gyldig e-mail-adresse, når du bliver bedt om det, og vælg dit program i rullemenuen under "Vælg et produkt."

Klik på "Computerplatform", og vælg den relevante indstilling, f.eks. "PC - Vista". Mixcraft er et kun pc-program. Klik på "Format", og vælg "VST." Valg af det som en VST gør det kompatibelt med Mixcraft.

Klik på "Gem fil." Gem filen et praktisk sted på din computer, helst på skrivebordet.

Mixcraft-integration

Åbn Mixcraft. Klik på skrivebordsikonet for den version, du bruger, for eksempel Mixcraft 5. Det kan tage et par sekunder for Mixcraft at åbne.

Klik på "Effekter", og vælg "Indstillinger". Dette navigerer dig gennem en mappe med VST-mapper, der aktuelt er integreret i dit Mixcraft-program. Minimer Mixcraft-vinduet, så du kan se dit skrivebord.

Åbn mappen, der indeholder Antares VST-download. Klik på den downloadede VST-mappe, og træk den til Mixcraft VST-mappen. Det kan tage et par sekunder, før filerne overføres fuldt ud til Mixcraft.