Sådan finder du en Google-søgehistorik

Kan du ikke huske det websted, du besøgte for to år siden? Brug for at finde en nyhedshistorie, du klikkede på tilbage i marts? Eller måske vil du bare finde ud af, hvilke websteder du besøger mest. Intet problem. Så længe du var logget ind på din Google-konto, kan du nemt finde det websted ved hjælp af Google Webhistorik.

Besøg siden med Google Webhistorik ved at klikke på linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel.

Indtast din Google-e-mail-adresse og adgangskode i de tomme felter øverst til højre på skærmen.

Klik på knappen "Log ind". Din seneste webhistorik vises nu øverst på skærmen. Bemærk kalenderen til højre for dig, som viser både dit samlede antal Google-søgninger og de dage, hvor du havde flest søgeforespørgsler.

Klik på kalenderen øverst til højre på skærmen for at se din Google-søgeaktivitet den pågældende dag. Bemærk også nummeret under kalenderen, der giver det samlede antal Google-søgeforespørgsler, du har indtastet.

For at finde et specifikt sted, du har besøgt tidligere, skal du indtaste et relevant nøgleord i det tomme felt øverst på skærmen. Klik på "Søgehistorik".

Brug menuen til venstre på skærmen til at kategorisere din søgehistorik. Dette hjælper dig med at indsnævre din søgning for at finde et bestemt kort, nyhedshistorie, billede eller video.

Klik på "Tendenser" for at finde dine mest populære søgninger. Google vil kategorisere dine tendenser efter dine mest populære forespørgsler, websteder og klik.

Tips

Vil du fjerne et element fra din Google-søgehistorik? Klik bare på "Fjern emner" og fortsæt med at kontrollere de ønskede websteder. For at rydde din søgehistorik skal du blot klikke på "Ryd hele webhistorikken."

Vil du ikke have flere søgninger vist i Google Webhistorik? Ikke et problem. Bare sørg for at logge ud af din Google-konto inden din næste websøgning.