Sådan laver du billetter til Carwash Fund Raiser

Bilvask er et populært middel for små organisationer, især ungdomsorganisationer, til at skaffe penge. Med en computer, Microsoft Word, en internetforbindelse og lidt fantasi er det let for de involverede unge at lave billetter til brug for deres fundering af bilvask.

Bestem, hvad du vil have dine billetter til at sige, og hvad du vil bruge billetterne til. Ønsker du, at billetterne sælges inden datoen for bilvask, der indløses på stedet? Vil du sælge billetterne under bilvask for at holde kundernes plads i køen?

Beslut, hvordan du vil have billetterne til at se ud. Vil du have dem til at være enkle og professionelle? Funky og lunefuld? Hvilken form vil du have, at de skal have?

Find ud af, om du vil bruge en allerede eksisterende grafik på billetterne, eller tegn din egen. Hvis du tegner dit eget billede, skal du lave flere eksempler på, hvordan din kunst kan se ud. Find eksisterende grafik og clipart online (se Ressourcer). Højreklik på det billede, du vil bruge, og klik på "Kopiér". "Indsæt" billedet i et Microsoft Word-dokument. Hvis du tegner dit eget billede, skal du scanne det på din computer og indsætte det i et Word-dokument, som med clipart. Alternativt skal du lade plads til at tegne dit billede direkte på hver billet.

Placer billedet på Word-dokumentet, og skriv indholdet til din billet. Korrekturlæs din billet for at sikre, at du ikke har begået nogen fejl.

Hvis dine billetter er i moderat størrelse, skal du udskrive flere på en side og klippe billetterne fra hinanden. Kopier og indsæt så mange billetter, som det passer på en side i Word.

Udskriv dine billetter, og tilføj eventuel ekstra kunst. Skær billetterne fra hinanden, hvis det er nødvendigt.

Tips

Klistermærker, specielle kuglepenne og glitter kan gøre dine billetter markante.