Fake Kernel Panic er den ultimative Mac Prank

Kerne panik. Du kender følelsen, når du får en, det er den forfærdelige kombination af frygt og forringelse ved at vide, at du nok bare har mistet, hvad det er, du arbejder på, og at din Mac kan være i dårlig form. Du begynder straks at racking din hjerne med potentielle fejlfindingstiltag for at forsøge at løse, hvad der kunne være en worst case-situation. Det stinker.

Hvis du føler dig fedtet og vil have lidt sjov med dig selv eller andre, kan du bruge denne prank app på din Mac ved hjælp af og generere en falsk kernel panik.

Simuler en falsk kernepanel i Mac OS X med iPanic

iPanic er en gratis app, der perfekt efterligner en kernel panik, komplet med en langsom skærm tegning og manglende evne til at bruge musen eller tastaturet. Det virker i alle versioner af OS X, så det er ligegyldigt hvad der kører, du kan simulere en kernel panik med denne prank app.

Lancering af appen som standard fører til en øjeblikkelig falsk kernel panik, så der er alle mulige muligheder for humor med denne. Vil du pranke nogen? Ring dem og lancere iPanic-appen!

App'en kan omdannes til en tidsbom af slags ved at justere den tid det tager for den falske kernel panik at dukke op, dette gøres ved at redigere apps Info.plist-filen, hvis det ønskes. Det er klart, at du skal bruge skøn med denne slags ting, da det er en prank, så vær ikke sindssyg.

Lyder som god sjov, eller en sjov måde at komme ud af noget på kontoret? "Åh ked af det, jeg kan ikke præsentere i dag, min Mac holder ved at kollide!" (Bare sjov). Hvis du føler dig ondskabsfuld, tag iPanic til at simulere en falsk kernepanik på en Mac.

  • iPanic er open source og en gratis download fra udvikleren her

Til posten udløber Command + Q iPanic og efterlader den falske Kernel Panic . Det afslutter ligesom en ægte app gør.

Dette er sandsynligvis indlysende at sige, men dette er ikke en reel kernepanik, det er bare et skærmbillede af en kernepanik, der overlejrer på Mac-skærmen som en rigtig. Mac'en kolliderer faktisk ikke eller har noget problem, det åbner bare et billede af kernepanelskærmen, og det kan straks afslutte. Selvfølgelig havde udvikleren af ​​denne app lidt sjov og ønskede at videregive den til alle andre.

Et slags sjovt trick til at spille med iPanic app er at ændre ikonet til noget, der almindeligvis anvendes, som Safari-ikonet eller Chrome-ikonet, og sæt det derefter i Dock i OS X. Så når du går for at starte Safari lookalike, det er faktisk iPanic, og den falske kernel panik dukker op (og ingen der ikke har nogen indflydelse på den ægte Safari).

Forfærdelige ting, forfærdelige prank! Bare vær ikke en rykke, gør ikke det til nogen andre, og sørg for at forklare, hvordan appen virker til en anden, hvis de finder prankappen! Anyway dette er alt i god sjov, måske en god April Fools joke til din kontor computer.