Forudbetalte telefoner med minutter, der ikke udløber

At være ude af kontakt er ikke en mulighed i dag. Med bærbare tablet-computere og smarte mobiltelefoner er alle i konstant kommunikation. Der findes flere muligheder for forbrugerne at vælge imellem, men at underskrive en langvarig kontrakt med en mobiloperatør kan være skræmmende og dyrt at bryde. En anden mulighed, der er tilgængelig for forbrugerne, er luftfartsselskaber med forudbetalte planer, når som helst minutter, der ikke udløber.

Forudbetalt service

Da mobiltelefonens popularitet voksede, begyndte de store telefonselskaber at tilbyde langsigtede kontrakter med forskellige tale- og sms-pakker. Kvalificering til kontrakterne indebærer kreditkontrol, og kontrakterne, der løber fra 12 til 24 måneder, har straffeklausuler for brud inden den aftalte slutdato.

Andre telefonselskaber dukkede op, og de betalte pr. Minut og forudbetalte planer. Når vilkårene i planen udløber, gør telefonen det også. Disse valgmuligheder er betydeligt billigere end aftalt service.

Ingen udløbsdato

En gennemgang af 29 mobiltelefonselskaber fra hjemmesiden Prepaid Reviews viser kun fire virksomheder, der ikke tilbyder nogen udløb i minutter på forudbetalte planer. Virksomhederne er Metro PCS, STI Mobile, Venture Mobile og Xtreme Mobile. Et af virksomhederne, STI, har tre forskellige planer, hvor de to ikke udløber, og den ene udløber. Kontroller omhyggeligt detaljerne i eventuelle aftaler, før du beslutter dig for en tjeneste. Et femte firma, Savvytel, med base i Australien, oplyser på virksomhedens websted, at deres opkaldskreditter ikke udløber, men hvis telefonen ikke bruges i seks måneder, annulleres den.

Diverse afgifter

Som med kontraktmobiltelefontjenester opkræver de fleste forudbetalte telefonselskaber aktiveringsgebyrer. Der opkræves også gebyrer for 411-tjenester, lokale skatter og ekstra gebyrer for tekst- og billedbeskeder. De forudbetalte telefonselskaber opkræver også for telefonen, men tilbyder ofte rabatter, når de tilmelder sig og betaler en eller flere måneder i forvejen.

Fordele ved forudbetalte telefoner

Mange forbrugere betaler hundreder af dollars om måneden for ubrugte minutter og beskeder til kontrakterede mobiltelefonselskaber. Forudbetalte telefoner er billigere, og forbrugerne bruger kun de forudbetalte minutter. Forudbetalte telefoner er også tilgængelige til brug i de fleste udenlandske lande, så rejsende kan vælge en telefon, der passer til deres rejseplan. Forældre, der ikke ønsker at betale store telefonregninger for teenagere, kan også vælge forudbetalte planer, hvilket begrænser den tid, en teenager bruger på telefonen.

Federal Communications Commission Tips

Federal Communication Commission tilbyder forbrugerne hjælp, når der opstår problemer med telefonselskaber og forudbetalte telefonkort. Agenturet har logget mange klager fra fejlagtigt annoncerede priser til forbindelseskvalitet. En guide på FCC's websted giver information om, hvordan man undgår problemer, og hvad forbrugerne kan gøre, hvis virksomheden ikke reagerer på en klage.