Sådan henter du beskeder fra en iPhone på en fastnet

Det er vigtigt at kontrollere din telefonsvarer, når du er på farten og ønsker at holde kontakten med venner, familie eller forretningskontakter. Du kan være bekymret for, at det vil være svært at kontrollere meddelelser, hvis du ikke har din iPhone med dig. Heldigvis kan du ringe til din iPhones voice mail-system og hente dine beskeder fra enhver fasttelefon. Stemmemailsystemerne til både AT&T og Verizon Wireless er designet, så kunderne let kan kontrollere for beskeder fra hvor som helst, når som helst på dagen eller natten ved hjælp af en hvilken som helst telefon.

Trin 1

Saml modtageren på den fasttelefon, og ring dit mobiltelefonnummer.

Trin 2

Tryk på "Star" eller "Pound" -tasten på fastnettelefonens opkaldstastatur for at afbryde hilsen. AT & T-kunder skal trykke på "Star" -knappen, mens Verizon-kunder skal trykke på "Pound".

Trin 3

Indtast det firecifrede personlige identifikationsnummer (PIN) for din telefonsvarerkonto på fastnettelefonens tastatur.

Tryk på "4" på tastaturet for at få adgang til "Personal Options" -menuen, hvis din første telefonsvarer ikke begynder at spille automatisk. Lyt til menupunkterne, og tryk på den relevante tast for at hente og afspille dine beskeder.