Udgivet Apple TV "J33" fundet i iOS 5.1 Beta

Den nyligt udgivne iOS 5.1 beta 1 har allerede afdækket et par tips om potentielle kommende produkter fra Apple. For det første er der fundet en reference til Sprint iPad 2, derefter en iPhone 5-reference, og nu et kodenavn til en uudgivet Apple TV-enhed "J33".

Bortset fra henvisningen til enhedens codenavn er der ingen yderligere oplysninger om den ikke-udleverede Apple TV-enhed. Det er muligt, at enheden helt enkelt vil blive en opdateret Apple TV-model, der indeholder en A5-processor og evnen til at eksportere 1080p-video, hvilket 9to5mac antyder kunne være tilfældet, og der er også en vag mulighed for, at det kunne være den rygte "rigtige" Apple television.

I øjeblikket er Apple TV en set-top box, der koster $ 99, så brugerne kan streame iTunes og videoindhold direkte til deres tv. Efter overtagelsen af ​​den sene Apple CEO Steve Jobs har der været mange rygter om et ægte Apple tv-apparat, der blev sagt til debut engang i 2012 eller 2013. Doblet "iTV", tv'et siges at køre iOS og har Siri som tv'et fjernbetjening, med stor afhængighed af iCloud-tjenester.