Problemer med Avast Antivirus

Avast Antivirus er et produkt fra ALWIL Software a.s., der er baseret i Tjekkiet. ALWIL er et af de første sikkerhedsfirmaer, der opstod efter fløjlrevolutionen medførte kommunismens fald i den tidligere Sovjetrepublik Tjekkoslovakiet. Siden 1991 er ALWIL Software blevet førende inden for levering af sikkerhedsløsninger i flere områder over hele kloden. Avast Antivirus tilbydes nu med fuld teknisk support på over 30 forskellige sprog.

Overvejelser

Da Avast er et af de få antivirusprogrammer, der er oprettet til at fungere på flere driftsplatforme, kan de problemer og løsninger, der er dækket af denne artikel, muligvis ikke løse dit relaterede problem. Advast Antivirus-software fungerer på PDA'er (WinCE og Palm), Linux, alle Windows-versioner, U3 (flashdrev), MAC, WHS (Windows Home Server) og BART CD'er (Bootable Antivirus & Recovery Tools), hvilket gør det til et af mest alsidige antivirusløsninger på verdensplan.

Ikke nok lagerplads

Dette er en almindelig fejlmeddelelse, når Avast Virus Definition-databasen ikke er blevet opdateret i flere måneder eller ved nye installationer på nogle platforme. Det vises oftest på ældre versioner af Microsoft Windows OS (operativsystem). Hvis dette sker, skal du gå til Avast-webstedet og downloade den fulde Virus Definition-database og udføre en komplet installation. Når du er installeret, skal du sørge for, at Avast er indstillet til at udføre automatiske daglige opdateringer til mindre downloads.

Norton-konflikt

Norton Antivirus afinstallerer ikke fuldt ud, når en "automatisk afinstallation" -kommando bruges via panelet "Fjern programmer" inde i Windows OS. Hvis du modtog en fejlmeddelelse fra Avast, der siger "Kan ikke oprette forbindelse, kan ikke opdatere", skal du klikke på "Denne computer", gå til C-drevet, rulle til "Programmer" og klikke på "Nortons." Fjern derefter manuelt alle resterende filer fra det tidligere antivirusprogram. Geninstaller / reparer nu Avast. Hvis fejlen vises igen, skal du klikke på "F3 FIND" og skrive "SYMANTEC & NORTON" i søgefeltet. Fjern disse poster. Sikkerhedskopier din registreringsdatabase og slet de resterende filer.

Vista-udgave

Avast er meget følsom over for rouge antispyware-programmer. Når du installerer på Vista OS, modtager du muligvis en udefineret fejlmeddelelse. Når dette sker, angiver det, at der er installeret et rouge antispywareprogram på computeren. Gå til "malwarebytes.org", og download det gratis rouge remover-værktøj. Når Rouge Remover er installeret, skal du køre en scanning. Fjern rouge antispyware-softwaren, og Avast skal installere uden problemer. Rouge antivirussoftware indikerer ikke, at programmet er et ondsindet program. Det er blot en indikation af en konflikt med Avast.

Avast Advarsel

Problemer med Avast Antivirus

Avast er i modsætning til nogle gratis antivirusprogrammer, som scanner, opdager, blokerer, karantæner og / eller sletter den ondsindede software. Avast gratis version scanner, registrerer og advarer kun om et problem. Fjernelse af ondsindet software er manuel, initieret af computerbrugeren, hvilket kan forårsage visse sikkerhedsproblemer. Brugere skal køre en manuel scanning dagligt og fjerne al Avast-listet malware og løse alle fundne sikkerhedsproblemer. Avast Professional-versionen fjerner automatisk malware.

Ekspertindsigt

Når du undersøger computerbeskyttelse, skal du ikke fokusere på kun en leverandør, der leverer din komplette pakke med sikkerhedssoftware. Undersøg de bedste udbydere, der specialiserer sig i antivirus, antispyware, firewalls, kryptering og sikkerhedskopiering uden for stedet. Ved at bruge de bedste udbydere inden for hvert af disse områder vil du sænke din samlede risiko for sikkerhedsbrud fra professionelle cyberkriminelle, fordi de hurtigt vil indse, at du ikke bruger en standard sikkerhedsløsning til at beskytte din computer.