Sådan bliver du en kriminel mastermind i The Sims 2

Oplever din simmere kriminelle opfordringer? Udviser de antisocial adfærd, kan de lide at lege med sprøjter eller sparke over skraldespande? Så kom dem ind på den kriminelle karrierevej, hvor deres naturlige opfordringer bliver sat i gang! At stige til toppen af ​​den kriminelle stige er en simpel opgave for de ondes hjerte.

Opret en ny sim, eller brug en, du allerede har. Enhver sim kan begynde på den kriminelle karrierevej og hygge sig. Der er ingen særlige fordele ved at have en bestemt type personlighed.

Saml den kriminelle karriere. Du kan enten vente på, at den vises i online eller i avisen, eller du kan snyde. Se vores artikel om snyd i The Sims 2 for at få alle detaljer. Skift + klik på din avis, vælg Karriere og find Criminal.

Gør din sim vant til at være natlig. Når de først har bestået deres første rang og bliver Bagman, vil det meste af deres arbejdstid være om natten eller sent på dagen. Skift deres tidsplan i overensstemmelse hermed. Dette kan være vanskeligt, hvis deres familie eller værelseskammerat bor i løbet af dagen, men de vil til sidst tilpasse sig.

Gør noget kreativt. For at blive en kriminel mastermind har din sim brug for de fulde ti kreativitetspoint. At spille et instrument og male er de enkleste måder at få kreativitetspoint på.

Undersøg mekanik. Udover fuld kreativitet skal din sim også have de fulde ti mekaniske point for at blive en kriminel mastermind. At studere er alt, hvad der kræves, men det kan også hjælpe at reparere husholdningsgenstande (ødelagte apparater, brusere osv.).

Træning. Din sim skal have mindst otte kropspunkter for at blive en kriminel mastermind. Svømning, træningsmaskiner og gyro er alle måder at forbedre din krop på.

Få syv venner. Dette burde ikke være for svært for de fleste simmere, selvom de er asociale. Du behøver ikke have syv med det samme, men du har brug for i alt syv for at nå Criminal Mastermind.