Hvordan man trækker et golfvognhorn

Tilføjelse af et horn til en golfvogn kan i høj grad øge dets tilstedeværelse både på banen og på vejene. Med et enormt udvalg af eftermarkedshorn til rådighed, og alle er relativt enkle at installere, er der ingen grund til at holde fast i et kedeligt, lagerhorn. Den mest almindelige installation er et enkelt trådhorn på en vogn uden noget eksisterende hornsystem, men med omhyggelig anvendelse og lidt kendskab til elektronik kan den samme proces let vedtages for dobbelt wirehorn eller for horn, der skal indarbejdes i eksisterende hornsystemer.

Trin 1

Fjern en halv tomme isolering fra den ene ende af en kort ledning i enhver farve, en brun ledning og ledningerne fastgjort til sikringsholderen.

Trin 2

Forbind den korte ledning mellem den positive terminal på batteriet og den inline sikringsholder, og drej ledningerne forsigtigt, men alligevel sammen, for at skabe en solid forbindelse. Tilslut den brune ledning til den anden terminal på sikringsholderen på samme måde.

Trin 3

Krymp splejsen for at sikre maksimal forbindelse. Pak splejserne med elektrisk tape for at isolere det. Husk at indsætte den langsomme sikring i sikringsholderen.

Trin 4

Tilslut den anden brune ledning til relæudløserspolen med brun ledning. Forbind den anden terminal på relæspolen til hornafbryderen med en brun ledning. Jord hornkontakten ved brændstofmålerbeslaget med en sort ledning.

Trin 5

Tilslut hornet til relæets strømterminal. Sæt hornet på golfvognen og jord det på chassiset.

Tryk på hornafbryderen for at teste hornet. Det færdige kredsløb aktiverer relæet, som får hornet til at køre.