Sådan låses en Hotbird-satellitmodtager op

Satellitmodtagere bruges af satellit-tv-udbydere som Dish Network og DIRECTV til at modtage et signal fra en satellit i kredsløb og konvertere det til et signal, som dit tv kan levere som programmerbar. Når du indgår kontrakt med en satellitudbyder om satellit-tv-tjeneste, får du ofte mulighed for, om du ønsker at lease satellitmodtageren fra udbyderen mod et månedligt gebyr eller købe modtageren direkte, så du kan fortsætte med at bruge den med andre udbydere efter opsigelse af din serviceaftale. Hvis du er i besiddelse af en satellitmodtager, der er installeret til brug med din Hotbird-satellit-tv-tjeneste, kan du "låse op" den til brug hos andre udbydere ved hjælp af en meget enkel procedure.

Trin 1

Kontakt den satellitudbyder, som du ønsker at indgå kontrakt med ny satellittjeneste for, og spørg om Hotbird-satellitmodtageren er kompatibel med deres service. Kompatibilitet afhænger af mange forskellige faktorer forbundet med den pågældende satellitudbyder, den nøjagtige type tjeneste, der skal installeres, netværkstopologien, der bruges i din geografiske placering, og andre. Hvis Hotbird-modtageren ikke er kompatibel med din nye satellittjeneste, vil hele processen være et enormt spild af tid, så dette er et helt nødvendigt første skridt.

Trin 2

Sæt koaksialkablet, der kommer ud af din eksisterende koaksialkabeludgang, til koaksialindgangen på din Hotbird-satellitmodtager. Skru koaksialstikket fast, indtil det ikke strammes længere med hånden.

Kontakt din nye satellitudbyder, og få deres service installeret i dit hjem, hvis det ikke allerede er tilfældet. Din nye udbyder bliver sandsynligvis nødt til at sende en installationstekniker til dit hjem for at installere alt det ikke-modtagerudstyr, der er nødvendigt for at bruge deres satellittjeneste. De skal sandsynligvis desuden sende autorisations- og aktiveringssignaler til Hotbird-modtageren. Når modtageren er godkendt til brug, er den klar til brug sammen med din nye satellittjeneste.